Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Ρόδα είναι και γυρίζει..

Τη μία είσαι καλά, χαρούμενος, ευτυχισμένος και ενθουσιασμένος. Σε σύντομο χρονικό διάστημα η ρόδα γυρνά και καταντάς άρρωστος, δυσαρεστημένος, δυστυχισμένος και απαθής. Όλα στη ζωή είναι πάνω σε μία ρόδα. Οπότε είναι αναπόφευκτο να μην έρθουν τα πάνω κάτω. Μόνο που, όταν βρίσκεσαι στη μία διάθεση ή την άλλη πιστέυεις ότι θα κρατήσει για πάντα. Εκεί πρέπει να επιστρατεύεται η θετική σκέψη και η δύναμη του χαρακτήρα τα οποία θα δώσουν μια κλωστιά και θα γυρίσουν πάλι τη ρόδα. Επειδή πρέπει να γυρίσει, επειδή είναι καμιά φορά προτιμότερο να επιλέγεις εσύ πότε θα γυρίσει.

Αισθάνομαι ότι εσύ είσαι στο κέντρο της ρόδας μου. Ότι και να κάνω, όπως και να τη γυρίσω, όσο και να τη λυγίσω, είσαι εκεί. Να μου θυμίζεις αυτά που οικειοθελώς ξεχνώ, να επιδράς καταλυτικά στη σκέψη μου, να διαχειρίζεσαι τις ορέξεις μου..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πραγματικα ροδα ειναι κ γυριζει κ καλο 8α ειναι να εισαι στην 8εση υπεροχης αλλα δυστυχως δεν ειναι παντα στο χερι μας αυτο.
Καλο ειναι να εχεις θετικη ενεργεια κ να το παλευεις γιατι εγω προσωπικα δεν πισευω μονο στην μοιρα αλλα κ στις κινησεις μας οι οποιες ειναι κατα 50% καταλυτικες.
Αλλα ας μην μοιρολατρουμε μονο καλυτερα να κλαιμε τις συμφορες μας αλλα να τις βιωνουμε κ μονο που τις ζησαμε αρκει διοτι τολμησαμε να τις κανουμε.
ΦΑντασου να ζουσαμε με το φαντασμα το του"............ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑ"