Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Η ώρα σου..

Για σένα που ανυπομονούσες τόσο πολύ να ασχοληθώ μαζί σου..ήρθε η ώρα σου..


Αλλά επειδή αύριο βράδυ έχω να κάνω πιο σημαντικά πράγματα από αυτά τα ποταπά λέω να συμμετέχω με τρέλα στις 20.30 στην εκστρατεία ενάντια στην υπερθέρμανση του τωρινού μας πλανήτη. Μιας και όταν βρέχω στάζει οξύ και μολύνει το περιβάλλον λέω να κάνω κάτι καλό - ή μάλλον - κάτι καλύτερο..Μα, μην ανησυχείς, θα σε επισκεφτώ μια μέρα στο σπίτι να τα πούμε..όλοι μαζί..και η γυναίκα-πράμα και οι περίοικοι..ήρεμα και πολιτισμένα όπως σου αρμόζει..και να σε δω εκεί μάγκα μου..ήρθε η ώρα σου σου λέω..Εσύ μη σταματάς - συνέχισε να χτυπιέσαι και να προσπαθείς να πείσεις ότι δεν είσαι σκέτη μούχλα, δυσωδία - κοινώς Ομόνοια - αν και η πλατεία είναι μακράν πιο συμπαθητική από εσένα..

Και αφού τελείωσα με τις γκρίνιες θα ήθελα να δείξω το καλό μου πρόσωπο και να σας ενημερώσω ότι αύριο θα συμμετέχω ενεργά στην Ώρα της Γης. Είναι από τα πιο θετικά πράγματα που θα μου συμβούν αυτή την εβδομάδα και χαίρομαι πολύ που θα συνεισφέρω σε μία τόσο σημαντική κίνηση για τη Γη. Εύχομαι όλοι εσείς οι δραστήριοι και ενημερωμένοι bloggers να κάνετε το ίδιο..

Κατά τα άλλα, όλα καλά..ας πούμε τώρα για να είμαστε και θετικοί άνθρωποι με καλό κά(ρ)μα..Τα δύο μικρά κορίτσια μου συμβιώνουν αρμονικά, το τραύμα της Έρρικα επουλώνεται κι η ζωή τραβά την ανηφόρα..για άλλους ομαλά και άλλους εντελώς ανώμαλα..τώρα πώς γίνεται το ομαλό και το ανώμαλο να συγκατοικήσουν, να μοιραστούν, να ορίσουν και να διεκδικήσουν δεν έχω βρει ακόμα..και ούτε πρόκειται..


Όσο για τους νέους ανθρώπους που εισβάλλουν στη ζωή σου έχω να σου δώσω μία και μόνο συμβουλή: δείξε εμπιστοσύνη..Σε τόσους και τόσους έδειξες όλο αυτό τον καιρό και σε απογοήτευσαν..τί νόημα έχει ακόμα μία..ευκαιρία για απογοήτευση..

Τελικά τίποτα δεν έχει νόημα και όλα έχουν..Περαστικοί και προσωρινοί σ' αυτή τη ζωή πορευόμαστε διαλέγοντας λάθος δρόμους..με οδηγό τη σάρκα και κακό σύμβουλο το αίμα..

Καλό Σαββατοκύριακο ΘΑ έχουμε..με τον ένα ή τον άλλο τρόπο..

Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Έρρικα η 2η..



Δεύτερη όχι λόγω ποιότητας αλλά λόγω προτεραιότητας..

Αυτή λοιπόν είναι η μικρή Έρρικα, 4,5 μηνών, ημίαιμο Ποιμενικό με τέλειο σαβουάρ βιβρ..Είναι πολύ υπάκουη, αυτόνομη, έξυπνη και δυστυχώς πληγωμένη..Τη βρήκαμε την Κυριακή στο πάρκο που κάνει τη βόλτα της η Πριγκήπισσά μας..

Ήταν χτυπημένη και πεινασμένη..την πήραμε σπίτι, την κάναμε μπανάκι και φροντίσαμε το τραύμα της..χθες την πήγαμε στο Γιατρούλη όπου έκανε καλύτερη δουλειά από εμάς και από σήμερα αρχίσαμε αντιβίωση..οπότε, σε καμιά βδομαδούλα θα είναι έτοιμη, εμβολιασμένη και τσιπαρισμένη.

Ψάχνουμε για την Έρρικα σπίτι με ανθρώπους που θεωρούν ότι τα ζώα έχουν τα ίδια δικαιώματα με εμάς αλλά τις μισές υποχρεώσεις και θα μας επιτρέπουν να την επισκεπτόμαστε..

Ως τότε τα κορίτσια θα κάνουν καλή παρέα και θα ονειρεύονται πλάι-πλάι..

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Σας παρακαλώ..



Εγώ δεν ήθελα αλλά η Roadartist το ανέφερε στο τελευταίο σχόλιο..



Γι' αυτό λοιπόν μέχρι να βρω κάτι ποιοτικό να γράψω..



Στο αφιερώνω..εξαιρετικά..το τραγουδάκι καλέ..

Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Τις Κυριακές της Αποκριάς..

Τις Κυριακές της Αποκριάς τις περνάς όμορφα..ξεκούραστα..λέμε τώρα..Τις περνάς με φίλους και γνωστούς, με σχέσεις κι υποσχέσεις..σε παραλίες..τρώγοντας ψάρια και πίνοντας ούζα..χύνοντας φαρμάκι..ή όχι..

Τις Κυριακές της Αποκριάς φοράς το εργαλείο (για να κάνω και το σχετικό λινκ με το τραγούδι) και παίρνεις σβάρνα τα κωλόμπαρα..είναι κι αυτός ένας ποιοτικός τρόπος αντι-διασκέδασης..Γιατί όλα χρειάζονται στη ζωή..και η Αΐντα και ο Mahler της..χαχα..

Καλό υπόλοιπο τριημέρου σε όλους..

Εικόνα

Υ.Γ. Εγώ είμαι στη φωτό..μετά από πολλά solarium..γιατί μόνο αυτό μας χωρίζει από την επιτυχία κορίτσια..