Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Για σένα

"Οι στιγμές που μου δωσες αξίζουν μια ζωή"

Πραγματικά, οριστικά κι αμετάκλητα. Δε μετανιώνω, δεν ξεχνώ, δεν αφήνω τίποτα και κανέναν να το αλλάξει αυτό. Κι αν λόγια πικρά, μικρά και παιδαριώδη σου λέω είναι γιατί είμαι ένα κακομαθημένο κοριτσάκι που έμαθε να τα έχει όλα. Δε θέλω όμως να μεγαλώσω. Γιατί αν με ερωτευόσουν θα το έκανες και γι αυτά τα μειονεκτήματα.

Μη με ακούς. Μη με διαβάζεις. Μόνο νιώσε με. Άκου τους στίχους του τραγουδιού αυτού και σκέψου ότι σου το τραγουδώ. Εννοώ κάθε στίχο, κάθε λέξη, κάθε τόνο και κάθε ημιτόνιο. Κι αν μπορούσα να διακτινιστώ για ένα λεπτό μονάχα θα το έκανα. Για σένα. Για να σε δω που μου έχεις λείψει τόσο πολύ. Για να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και ένα μεγαλύτερο συγγνώμη.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παντα ετσι θα ειναι.Ακομη κι αν ο αγαπημενος χαθει απο κοντα σου,ακομη και αν σε εχει προδωσει, αν σε εχει ματωσει,αν σε εχει ξεσκισει,οσο θυμο κι αν κουβαλας μεσα σου-το περασμα του χρονου σε κανει γλυκα να τον νοσταλγεις και να λες "οι στιγμες που μου δωσες αξιζαν για ολη μου τη ζωη".Γιατι ετσι φτιαχνεται η ζωη:απο μικρες στιγμες,ανεξαρτητως του ποσο διηρκεσαν.Γιατι το μειζον,το πολυτιμο, δεν μετραται με τον χρονο,τον συμβατικο χρονο που ξερουμε-μα με τον χρονο που μονο η καρδια μας αναγνωριζει και ανακαλει.
Καληνυχτα

Όναρ είπε...

Ο αγαπημένος δε με πρόδωσε, δε με μάτωσε, δε με ξέσκισε. Εγώ τα έκανα όλα. Κι αυτό πονάει περισσότερο. Καληνύχτα και σε σένα.

Αγγελική Στ. είπε...

Απλά σηκώνεσαι και την επόμενη μέρα και η ζωή ακολουθεί τον δρόμο της.. έχει τρόπο εκείνη να βρίσκει τα δικά της μονοπάτια.. κι αν κάναμε λάθη και φυσικά τα μετανοιώνουμε, ίσως τελικά αυτό να μην είναι μόνο κακό. Την επόμενη φορά μας δίνεται η ευκαιρία να τα κάνουμε όλα σωστά..

Ανώνυμος είπε...

ξερω καλα πως ειναι να πονας.ξερω καλα την αισθηση που σου αφηνουν οι πληγες στο σωμα μα και στην ψυχη-δεν εχει σημασια αν αυτες σου τις προκαλεσαν ή αν εσυ εισαι ο αυτοχειρας.αυτο που μετραει ειναι η γευση που αφηνουν.ακομη και μετα απο μερες,μηνες,χρονια,υπαρχουν πληγες που παραμενουν ανοιχτες,και με μια τοση δα αφορμη κακαφορμιζουνκαι πονουν γλυκα,σχεδον ηδονικα.
ομως μεσα απο τα λαθη σου μαθαινεις-για χαρη του αλλου μαθαινεις,για σενα τελικα...για να μην ξανακανεις τα ιδια λαθη.
τοχω πει κι αλλου-θα το πω και σε σενα ,κι ας προδωθω...
τιποτα δεν χανεται κι ας αργει,γιατι ολοι εχουμε δικαιωμα στο θαυμα.στη μεταμορφωση,στο ονειρο,στην ιδια τη ζωη τελικα...αγαπα τα λαθη σου,μην τα πετας-μα μαθε απ΄αυτα.γιατι ετσι ειμαστε καμωμενοι:απο λαθη,αστοχιες και παραλειψεις.γιατι μονο ετσι κατανοουμε-εμαςκαι τον αλλον.
καλημερα και παλι

Όναρ είπε...

Sunshine, "ain't no sunshine".

Ανώνυμη (γιατί μόνο μια γυναίκα μπορεί να γράφει έτσι μέχρι να γίνει επώνυμη), αγαπώ τα λάθη μου γιατί μόνο με αυτά προσδιορίζομαι, επαναπροσδιορίζομαι και ζω.

Ανώνυμος είπε...

ναι,γυναικα ειμαι και πολυ γουσταρω γι΄αυτο.
οπως γουσταρω πολυ και τους ανθρωπους που παραδεχονται τα λαθη τους και τις αδυναμιες τους΄που αγαπουν ο,τι κι αν εχουν κανει στη ζωη τους-σωστο ή λαθος.γιατι μονο μεσα απ΄αυτο το παιχνιδι μαθαινεις-να κερδιζεις ή να χανεις.
γουσταρω τα λαθη μου σημαινει με γουσταρω.ακομα κι αν εφαγα τα μουτρα μου εξαιτιας τους,δεν τους θυμωνω ουτε τα εξοριζω απ΄τη ζωη μου.γιατι αυτα με εκαναν να ειμαι αυτη που ειμαι σημερα,οπως κι αν ειμαι.
και μονο λεξεις ευγνωμοσυνης τους πρεπουν....

Όναρ είπε...

Ανώνυμη, γιατί δεν "αποκαλύπτεσαι"; Γιατί δεν βαφτίζεσαι με ένα ψευδώνυμο; Εδώ αλλά και στη χώρα της Έυας; Καλησπέρα

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα και παλι. και τολεγα εγω...τι θες και μιλας,θα μας παρουν ειδηση!!!!!!!!!so,αν μου πεις πως το κανουμε αυτο,μετα χαρας να "βαφτιστω".δηλαδη στο open id;και οχι γελια δεσποινις μου με την ασχετιλα μου,οκ;!!!!
(και που να δεις τι τραβηξα με τον messenger.αν δεν με συγκρατουσε η "ευα",θα τον ειχα σουταρει,μα τω Θεω!!!!!!!!)

Ανώνυμος είπε...

και οχι σχολια και για τα ορθογραφικα μου λαθη!!!!! παλι εσκισα!!!!!!!!

Όναρ είπε...

Ναι καλή μου, στον OpenID. Εξάλλου είναι trendy τη σήμερον ημέρα να έχεις ένα (έως δύο) ψευδώνυμα!!

Ανώνυμος είπε...

λοιπον κι εσυ μισες δουλειες κανεις βρε οναρ μου.το id εχει οκτακοσια κερατα.για πες σε ποιο ακριβως,μη κανω και καμια μαλακια,γιατι εχω και μια ροπη σε αυτες!!!!!

Όναρ είπε...

Γράφεις το σχόλιό σου και μετά στην επιλογή ταυτότητας επιλέγεις Όνομα / Διεύθυνση URL. Γράφεις ένα ψευδώνυμο στο Όνομα και δημοσιεύεις το σχόλιο. Καλύτερα τώρα;

Ανώνυμος είπε...

μαλλον ναι.αν τα καταφερα ή οχι θα δειξει.

Ανώνυμος είπε...

ελα,ελα-περιμενω καιεπισημο καλωσορισμα και απο σενα και απο την "ευα"!!!!

Όναρ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Όναρ είπε...

Delerium, καλώς ήρθες στην παρέα αν και μετ' εμποδίων, τα κατάφερες!!

Ανώνυμος είπε...

ειναι να μην παρω φορα μωρο μου!!!! μετα ποιος με πιανει.....(γι΄αυτο και τρως τα μουτρα σου,πες,αλλα who care's!!!!)
ελπιζω να τα λεμε.

Όναρ είπε...

Φυσικά και θα τα λέμε. Ειδικά τώρα που πήρες φόρα...

Ανώνυμος είπε...

να μην ξεχνιομαστε ομως,υπαρχει και το φρενο΄το μετρο που πρεπει να κραταμε...κι ειναι αναγκαιο πολλες φορες να το θυμομαστε ή να μας το θυμιζουν.
μεχρι την επομενη φορα,καλο βραδυ και καλως σε βρηκα, και "επισημα" πια.