Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Εμείς κι ο κόσμος..

Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι εκείνοι που νομίζουν ότι το κέντρο του κόσμου είναι. Πως όλοι ασχολούνται μαζί τους, πως όλα τα κάνουν σωστά, πως οι επιλογές τους είναι οι καλύτερες και πως τους πρέπει να μεταχειρίζονται τους άλλους με έσχατο τρόπο. Οι άνθρωποι εκείνοι που κοιτούν στον καθρέφτη το πρωί και νομίζουν ότι όμορφοι είναι γιατί ξεχνούν πώς δε "μετρούν" τα γαλάζια μάτια. Αυτοί που δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα, συμπεριφέρονται αλλοπρόσαλλα και επιδεικνύουν μονίμως τις ανύπαρκτες αρετές τους.

Για όλα αυτά λοιπόν από εδώ και πέρα αν θες να σε κοιτάξω, να σου μιλήσω ή να αναφερθώ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στο άτομό σου θα πρέπει να με πιάσεις. Και θα φροντίσω να μη το καταφέρεις. Μείνε στον κατεστραμμένο και αδιάφορο για μένα κόσμο σου. Αυτά που μου είπες αρκετά είναι και τα ξεχνώ γιατί δεν άξιζαν καμμίας προσοχής τελικά. Αυτά που σου έδωσα πολλά είναι και κυρίως δε σου άξιζαν. Αλλά μιας και έκανα τον κόπο να στα δώσω, κράτα τα. Μαγείρεψέ τα, έτσι όπως πολύ καλά ξέρεις, και φάτα. Αδιαφορώ. Πλήρως. Εμένα ξέχνα με. Φινίτο που λένε.

Καλησπέρες απογοητευμένες και άκρως αηδιασμένες..

12 σχόλια:

Ploutwnios είπε...

Μη μασάς ρε.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία, σταράτη και σαφής εξήγηση. Μπράβο.

ILive2LoveMe είπε...

Και να μην αφήνεις κανέναν να σε πιάνει, εκεί που θέλεις δίνεσαι, κάποιους τους αφήνεις να σε κυνηγούν.. έτσι είναι αυτά. Κι αυτοί που ξεχνούν όχι απλά τα γαλάζια μάτια και το τι βγαίνει μέσα από αυτά.. άστους απλά να νιώσουν την έλλειψη.:) Καλό ΣΚ , αγκαλιές και πολλά φιλιά!

Όναρ είπε...

Μασάω ρε συ Πλούτω, μασάω που να πάρει..αλλά φτύνω τα κουκούτσια..άλλο ένα κουκούτσι ήταν κι αυτό..Καλημέρες ξελαφρωμένες..

Πάντα έτσι είναι οι εξηγήσεις μου Sunflower κι εσύ το ξέρεις καλά..Καλημέρες γνωστικές..

Ανταποδίδω τις αγκαλιές, τα φιλιά και τις ευχές για ένα καλό ΣΚ, ILive2LoveMe..Καλημέρες ένθερμες..

Antianemikos είπε...

Έχεις οργή μέσα σου... άστην έτσι να ξεχειλίσει και να κοπάσει...
Καλή σου μέρα

Όναρ είπε...

Αυτό έκανε καλέ μου φίλε Αντιανεμικέ και μάλιστα χωρίς αντιανεμικό στη σφοδρή κακοκαιρία..Καλησπέρες καιρικές..

Όναρ είπε...

Αυτό έκανΑ εννοούσα..

another είπε...

μ'αρεσει που μιλας εντελως αοριστα για κατι εντελως συγκεκριμενο που μονο εσυ ξερεις τι ειναι κι εμεις σε νιωθουμε απολυτα! τετοιες καταστασεις ολοι τις περναμε. ευτυχως που υπαρχουν και τα blogs για να λεμε τον πονο μας να ξεσπαμε λιγο!

kalynama είπε...

θα δεις.. είμαι σίγουρη, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος..
υπάρχουν και αυτοί που θα ενδιαφερθουν πρώτα για τον άνθρωπο δίπλα τους και μετά για τους υπολοιπους...

Γλυκό σαββατόβραδο να έχεις

ILive2LoveMe είπε...

Καλησπέρα γλυκό μου όναρ, ελπίζω να νιώθεις καλύτερα.
Έχεις πρόσκληση για ένα μπλογκοπαίχνιδο. Να είσαι παντά καλά και εύχομαι να νιώσεις καλά και καλύτερα!
Φιλιά πολλά!

DR PAKO® είπε...

Χμμμ... επειδή μία τέτοια εγγραφή, ένα τέτοιο κείμενο ήταν ο λόγος να χαλάσει το ΣΚ μου και να χάσω μία καλή "φίλη" (γκουχου, γκουχου), νομίζω πως είναι καλύτερα να τα πούμε αλλού... ;)
Πάντως, όπως είπε και ο φίλος μου Πλουτώνιος... "μη μασάς, ρε"!!!
Τα φιλιά μου, "κοσμικά"...

Όναρ είπε...

Another, ευτυχώς το άτομο στο οποίο αναφέρομαι πήρε το μήνυμα..ευτυχώς υπάρχουν και τα blogs για να στέλνουμε τέτοιου είδους μηνύματα εκεί έξω..Καλησπέρες διαστημικές..

Kalynama, αυτή την όψη ψάχνω απεγνωσμένα εδώ και αρκετά χρόνια αλλά δεν την βρίσκω..ίσως να φταίω κι εγώ που μάλλον άραξα τη βάρκα μου στη λάθος πλευρά της λίμνης..άντε τώρα να ξανασηκώνω πανιά..Καλησπέρες σοκολατένιες και ευχές για ένα διαφορετικά όμορφο ΣΚ..

Γιατρούλη μου, καλά έκανες και το "φίλη" το έβαλες σε εισαγωγικά γιατί κι εγώ σε μία "τέτοια" αναφέρομαι..Θα σε περιμένω στο γνωστό σημείο συνάντησης, τη γνωστή ώρα..Καλησπέρες Αριανές..