Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

Καθένας να κοιτά το δικό του σκοτάδι..


















*Ο καθένας μόνος του και όλοι χώρια..Δουλειές, άγχη, νεύρα..οι εβδομάδες ξεκινούν και τελειώνουν αμέσως..οι άνθρωποι περνούν από δίπλα μας σα σκιές. Σαν ένα απαλό αεράκι που ενώ προορισμό έχει ν' αναζωογονήσει καταντά ν' ανατριχιάζει..

**Στο γαϊτάκι της ζωής μου από μικρή περνούσα απαρατήρητη απ' τον εαυτό μου. Καλύτερα έτσι σκεφτόμουν..δεν έχεις ν' απολογηθείς σε σένα..Τουλάχιστον όχι άμεσα..Για όλους και για όλα όμως έρχεται εκείνη η ώρα..

***Είναι και κάποιοι άνθρωποι που επιλέγουν ν' ασχολούνται συνεχώς με τους γύρω τους. Επιλέγουν ζωή να παίρνουν από περασμένα γεγονότα που αφορούν άλλους. Επιλέγουν επίκεντρο να γίνονται χρησιμοποιώντας πλαστές καταστάσεις κι αναστεναγμούς. Μα καλά, δεν καταλαβαίνουν πως δεν περνάει πια αυτή η μπογιά η κίτρινη;

****Αυτά συνέβησαν σήμερα..

*****Μόνο..

Εικόνα: www.photodom.com

11 σχόλια:

One Happy Dot είπε...

Δεν είναι τραγικά ειρωνικό αυτό? Εσυ να προσπαθείς να περάσεις απαρατήρητη και οι άλλοι να επιμένουν να ασχολούνται με σένα, εμένα, τους άλλους, με ότι έγινε και με ότι θα γίνει...? Αυτή η μπογιά δεν είναι καν κίτρινη...έχει εκείνο το χρώμα του πεθαμένου, σαν τις στιγμές που πέρασαν και επιτέλους ας τις αφήσουμε στην ησυχία τους!!! Καλημέρες ζωντανές!!!!! :) και χαμόγελα τεράστια!

One Happy Dot είπε...

Το κομμάτι που έχεις διαλέξει....εσυ μείνε...I love!!!! Οι καλημέρες γίνονται μουσικές και οι νοτές να σου χαμογελούν!!

Antianemikos είπε...

Όσο οι άλλοι αναλώνονται να σε παρατηρούν εσύ ζήσε!
Καλημέρα καλή μου όναρ!

Όναρ είπε...

Ευτυχισμένη τελίτσα, έχεις δίκιο..ας αφήσουμε τα πάντα στην ησυχία τους..Καλημέρες φασαριόζες..(και ναι, μείνε..)

Όναρ είπε...

Antianemike, εγώ θα ζω με θεατές στο θέατρο της ζωής μου..δεν ακούγεται και τόσο κακό..πόσες φορές άλλωστε έχουμε τη δυνατότητα να δίνουμε παράσταση..Καλημέρες απαρατήρητες..

Ταχυδρόμος! είπε...

Έχουμε γνωριστεί; θα σκάσω..

Όναρ είπε...

Τί εννοείς ταχυδρόμε; Και μη σκάσεις..

BUTTERFLY είπε...

Εχεις προσκλησουλα.

Unknown είπε...

ανάμεσα στο μείνε και στο φύγε...

εσύ μείνε...

ας φύγουμε εμείς τότε...

...ας φύγουμε...

φιλιά βρόχινα...

Όναρ είπε...

Ας φύγουμε για μέρη μακρινά κι εξωτικά Νεράιδα, για μέρη ζεστά και όμορφα..εκεί, λίγο πιο κάτω απ' το λακάκι του λαιμού..Καλημέρες περιτριγυρισμένες..

Ταχυδρόμος! είπε...

Με τις σκέψεις σου έχουμε γνωριστεί σίγουρα! Αυτό εννοώ.. Την καλημέρα μου!!