Τρίτη, 17 Ιουνίου 2008

Και να που γύρισα..

Όνειρο..
έτσι θα χαρακτηρίσω το τριήμερο..
χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν απαραίτητα καλό
καθ' όλη τη διάρκειά του..

Σκέφτομαι πολύ συχνά πόσος χρόνος μου απομένει στη γη..Το σκέφτομαι έντονα και θέλω να αποφασίσω τί θα κάνω με το τώρα έτσι ώστε να το εκμεταλλευτώ όσο καλύτερα μπορώ για μένα και τους γύρω μου. Στα πλαίσια αυτών των μίνι διακοπών και της υποτιθέμενης χαλάρωσης πήρα αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το χρόνο που έχω να καταναλώσω.

Η πρώτη και κύρια απόφαση είναι ότι δε θα ξανασχοληθώ με "περιπτώσεις" ανθρώπων που θεωρώ "τελειωμένες". Με λίγα λόγια δε θα ξαναμπλέξω σε καταστάσεις προβληματικές και δειλές.

Η δεύτερη απόφασή μου έχει να κάνει με τη σχέση μου την οποία θα προσπαθήσω να διαφυλάξω από τη δίνη του εγωισμού μου. Το πιο σίγουρο είναι ότι δε θα τα καταφέρω αλλά το να ξεκινώ με τους χειρότερους οιωνούς πάντα μου προκαλούσε δέος άρα και ακαταμάχητη έλξη.

Η τρίτη απόφαση έχει να κάνει με μένα (λες και οι υπόλοιπες δεν είχαν). Θα ξεκινήσω να ασχολούμαι με τον εαυτό μου πιο ουσιαστικά. Με το μέσα μου και το έξω μου. Με όλα αυτά που ξέρω για μένα και όλα εκείνα που θα μάθω. Λακωνικά μιλώ προς το παρόν. Έχω λόγο.

Φύσα..

20 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

είδες; μια αλλαγή της καθημερινότητας πάντα μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. μας αναζωογονεί...

Όναρ είπε...

Ναι Basnia, έτσι είναι..αλλά ο στόχος μου είναι να νιώθω και όχι να βλέπω τα "πράγματα"..Καληνύχτες αισθήσεων..

DR PAKO® είπε...

Αν εξαιρέσεις την δεύτερη απόφαση, με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο!
Δεν πήγα πουθενά κι όμως κάπως έτσι έδρασε και για μένα το τριήμερο!!!
Καλή αρχή μας και ακόμα καλύτερη συνέχεια, λοιπόν!
Τα φιλιά μου, λακωνικά...

One happy dot είπε...

3ήμερο αποφάσεων, τρείς στον αριθμό! Να ευχηθώ ότι γίνει να είναι για καλό, όποιος άνεμος και αν φυσήξει να είναι δροσερός και τελικά...όπου και αν μας βρίσκει κάθε επόμενη μέρα να είναι κάπου καλύτερα από την προηγούμενη! Αποφασιστικές καλημέρες ανανέωσης!

Ταχυδρόμοοοοοοοοοος ! ! είπε...

Πρέπει να πέρασες καλά δηλαδή;!!

Όναρ είπε...

Γιατρούλη μου, τα μεγάλα (σε βλακεία πάντα) πνεύματα συναντώνται ανεξαρτήτως εποχής κι αργίας..σε περιμένουμε με τον Γ. στην Αθήνα για καφέ..Καλησπέρες βραστές (απ' τον καύσωνα)..

Όναρ είπε...

Τελίτσα μου, σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου και για το κλίμα αισιοδοξίας που τώρα τελευταία τόσο καλά συντηρείς..Καλησπέρες ρετουσαρισμένες..

Όναρ είπε...

Χωρίς εσένα Ταχυδρόμε μου δεν έχω καμία ελπίδα..Καλησπέρες ψεύδους..

Νεράιδα της βροχής είπε...

τριήμερα αποφάσεων για να δώσουν ανάσες σε εβδομάδες αναποφάσιστες...

οκ...ας κρατήσουν...

για όσο...

:)

φιλιά βρόχινα...

κρασι & νερο στα ονειρα μας είπε...

τις ευχες μου για τις αποφασεις σου!!!

Όναρ είπε...

Νεράιδα, πόσο δίκαιο έχεις..Καλησπέρες κι ας κρατήσουν οι χοροί..

Όναρ είπε...

Κρασί & νερό στα όνειρά μας, σ' ευχαριστώ..Καλησπέρες ευχετήριες..

NY ANNA είπε...

Είναι πραγματικά απίστευτο τι μπορεί να μας κάνει ένα τριήμερο... Πώς μπορεί να "θρέψει" το κορμί και τη σκέψη. Όμορφα, πολύ όμορφα... Καλησπέρες και φιλιά. Και ναι, οι χαμένες μάχες, όπως και οι "χαμένοι άνθρωποι" είναι υποθέσεις με τις οποίες δεν πρέπει να ασχολείται κανείς. Για να μη "χαρακώνει" το κάρμα του, αλλά κυρίως γιατί έχω την υποψία, εδώ στου δρόμου τα μισά, πως δεύτερη ζωή δεν έχει - για να τη σπαταλάμε άσκοπα τούτη δω...

ILive2LoveMe είπε...

Με λίγα λόγια δε θα ξαναμπλέξω σε καταστάσεις προβληματικές και δειλές.
<< σοφότατο γλυκιά μου.
Καλημέρες αισιόδοξες και φιλιά.

Λάκης Θλιμμένος είπε...

Τελικά φαίνεται ότι αυτό το 3μερο ήταν πολύ ενδιαφέρον για πάρα πολλούς και πολύ σημαντικές αποφάσεις λήφθηκαν κατά την διάρκεια του.

Σε αντίθεση με σένα όμως Όναρ μου, εγώ αφέθηκα όλο και περισσότερο στο άπιαστο, χώθηκα όλο και βαθύτερα στο πρόβλημα και χάθηκα όλο και μακρύτερα στο αδιέξοδο... μα ήταν ονειρικά!

Τα κεφάλια μέσα τώρα, μέχρι το επόμενο 3μερο, 5μερο, 10μερο ή όσο κρατήσουν οι επόμενες διακοπές ή οι επόμενες όμορφες στιγμές μας.

Και για να σε αντιγράψω...
Καλησπέρες αποφασιστικές!!!

BUTTERFLY είπε...

Καλα το πας...

Όναρ είπε...

nyanna, αυτό με το κάρμα που είπες ήταν πολύ αναζωογονητικό..Καλησπέρες καρμικές..

Όναρ είπε...

ILive2LoveMe, ας το κάνουμε όλοι μας..Καλησπέρες συλλογικές..

Όναρ είπε...

ΛΘ, τελικά όλοι οι άνθρωποι προβληματικά όντα είμαστε..Καλησπέρες φασιστικές ("τρώγοντας" το από- σου)..

anywhere_Smile είπε...

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.