Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Dream date by X-Oyranoy..

Γυρνάω από τη δουλειά κουρασμένη. Πετάω τσάντες, παπούτσια, ρούχα, μπαίνω στο μπάνιο, βγαίνω με τα νερά ν' αφήνουν το αποτύπωμά τους και ξαπλώνω στον καναπέ. Ανοίγω τις κουρτίνες και τα παράθυρα και με δίχως φώτα ακούω μουσική..

Χτυπάει το σταθερό - δεν το σηκώνω. Χτυπάει το κινητό - δεν το σηκώνω. Εκνευρίζομαι. Στην προσπάθειά μου να ηρεμήσω κοιτάω έξω. Στο απέναντι μπαλκόνι η φιγούρα ενός ανθρώπου καθισμένου στο κάγκελο με τους αγκώνες ακουμπησμένους στα γόνατα και το βλέμμα καρφωμένο σε μένα.

Φοράω μια μπλούζα και βγαίνω στο μπαλκόνι. Την κοιτάω. Με κοιτάει. Τη χαιρετάω. Κάνει κι αυτή το ίδιο. Μου λέει να ντυθώ και να κατέβω σε 5. Της λέω να γδυθεί και να έρθει σε 3. Το κάνει. Αφήνω την πόρτα ανοιχτή και ξαπλώνω πάλι στον καναπέ. Ανεβάζω την ένταση. Ακούω Portishead και Glory Box. Κλείνω τα μάτια. Μπαίνει μέσα. Έρχεται στον καναπέ, γονατίζει, με αγγίζει. Γίνεται της πουτάνας..

Τέσσερις ώρες μετά ξυπνάμε. Όχι αγκαλιά. Σε απόσταση. Για να έχει μεγαλύτερη ένταση το κάθε επόμενο άγγιγμα. Δύο ώρες μετά φεύγει. Κάνω ντουζ, ντύνομαι και κατεβαίνω κάτω. Είναι εκεί, πάνω στη μαύρη μηχανή. Περιμένει ν' ανέβω. Σφίγγω τη λεκάνη της με τα πόδια μου. Ακουμπάει την πλάτη της στο στήθος μου. Τα οπίσθιά της ανάμεσα στα πόδια μου.

Φτάνουμε στην παραλία. Ξημερώνει. Καθόμαστε πάνω στην μηχανή. Έχει γυρίσει και κάθεται απέναντί μου. Δεν κάθεται φρόνιμα. Ούτε εγώ. Οι πρώτες κυρίες καταφθάνουν στην παραλία για το πρωινό τους μπάνιο. Εμείς τρώμε πρωινό στο παραθαλάσσιο cafe. Δε μιλάμε.

Γυρνάμε. Στο σπίτι της αυτή τη φορά. Μπαίνουμε στη μπανιέρα μαζί. Βγαίνουμε μετά από 1 ώρα. Κοιμόμαστε. Μαζί αυτή τη φορά. Ξυπνάμε το απόγευμα. Φεύγω.

Περνάνε 35 λεπτά και το φως δεν έχει ανάψει στο διαμέρισμά της. Χτυπάει το κουδούνι. Είναι αυτή. Λέει πως δε με χορταίνει. Της δίνομαι. Πάλι.

**************
Το ιδανικό ραντεβού για μένα είναι γεμάτο σεξ, όργια και εμπειρίες. Το ιδανικό πρόσωπο: η Kate Moenning. Ελπίζω να μη σας καύλωσα μεσημεριάτικα..Συγγνώμη για την "αμεσότητα"..Όλοι έχουμε προτερήματα..Όποιος αισθάνεται το ίδιο (!) μπορεί να πάρει τη σκυτάλη..Και για κάποιον συγκεκριμένα χτυπάει πιο δυνατά η καμπάνα..

24 σχόλια:

Λάκης Θλιμμένος είπε...

Γμ τις τροφοδοσίες μου... παραλίγο να το χάσω
... και θέλεις να το πιστέψω ότι μεσημεριατικά δεν το ήλπιζες!!!! (όλοι έχουμε προτερήματα)

αντε και καλες καμπανοδοκρουσίες

Όναρ είπε...

Τα μεσημεριανά, φίλε Λάκη, τείνω να πιστεύω ότι είναι τα καλύτερα..Καλησπέρες φορτισμένες θετικά..

DR PAKO® είπε...

Τα μεσημεριανά είναι στάνταρ τα καλύτερα! Ακριβώς πριν το φαγητό και μετά από μία ώρα πάλι (για να χωνέψεις λίγο και να πιείς και το κρασάκι σου)...
Αντε τώρα, πάω να ταΐσω κόσμο... "λουκάνικο"? Τί μας έκανες, ρεεε?
Τα φιλιά μου, ουράνια...

Όναρ είπε...

Το λουκάνικο ωμό ή ψητό Γιατρούλη; Καλησπέρες επουράνιες..

BUTTERFLY είπε...

Κοπελαρα μου αυτο δεν ηταν πρωτο ραντεβου, αλλα ολες οι 9 μιση εβδομαδες σε ενα βραδυ!

One Happy Dot είπε...

Όλα αυτά στο πρώτο ραντεβού??? Τι πάθαμε απογευματιάτικα!!!!! Καλησπέρες με ένταση να το πω? Το λεω...(η ιδανική σου επιλογή είναι θεά..απλά!)

Κούκος είπε...

Άντε καλά.
Άμα δεν είναι ξημερώματα και φουλ παράνομο και περιμένοντας να μην έχεις αφήσει νύχι που να μήν εχεις φάει, αν δεν το έχεις κάνει αυτό, τότε τα μεσημέρια μπορεί και να είναι καλά.

Όναρ είπε...

Butterfly, για να μη νομίζει κανείς ότι είμαι δύσκολη και συνεσταλμένη..Καλησπέρες απόλυτης ειλικρίνειας..

Όναρ είπε...

Τελίτσα, και λίγα είναι για την πρώτη συνάντηση..Καλησπέρες θεϊκές..

Όναρ είπε...

Κούκε, το παράνομο ποτέ δε σταμάτησε να με εγκλωβίζει..Καλησπέρες αμαρτωλές..

greendim είπε...

That's life...the real life! Nice to meet you!...

Όναρ είπε...

That's Kate dear Greendim..Nice to meet u 2..Καλησπέρες ξενόγλωσσες..

naya είπε...

Πω!πω!τι παθατε ολοι καλε??ξεσηκωνεις κοσμο οναρ!!Αυτα ειναι ραντεβου,χωρις τσαλιμακια κ μαλακιες!

Όναρ είπε...

Αυτά είναι ραντεβού απόλυτης καύλας φίλη Naya..Καληνύχτες ξεσηκωμού..(σαν αυτόν που συμβαίνει τώρα στον Τριανταφυλλόπουλο)

Είδωλο είπε...

ουαου
ευσ το πηγες ενα βημα παραπερα.
και καλα εκανες...

εμενα παλι δεν μου λειπει στο σεξ, ισως γιατι μαλακιστηκα πολυ σαν παιδι. Αυτο που μου λειπει ειναι η επαφη σε ολα τα επιπεδα πια.
Ενα ικανοποιητικο εως καλο σεξ μπορεις να το βρεις ανα πασα στιγμη, τι γινεται ομως οταν η καυλα τελειωσει?

Όναρ είπε...

x-oyranoy, η ιδέα σου ήταν άκρως δελεαστική και μάλιστα συγκρατήθηκα να μη γράψω παραπάνω λεπτομέρειες..όσο αφορά στο σεξ και την επαφή καμιά φορά σκέφτομαι ότι προτιμώ το πρώτο γιατί είναι πιο εύκολη υπόθεση..και το νου σου, όλα τελειώνουν..Καλημέρες αισιόδοξες(;)..

b|a|s|n\i/a είπε...

στην συνουσία του μυαλού, που κάνει το κορμί να θέλει να εκφραστεί. καλημέρες πολλές!

gay super hero είπε...

Χμμ...τελικά φαίνεται οι γκέι δεν διαφέρουμε και τόσο από τις λεσβίες lol

Άκου γδύσου και έλα σε τρία! Εσύ είσαι δασκάλα! :-D

NY ANNA είπε...

Δεν θυμάμαι πώς σε βρήκα. Από χάζεμα σε χάζεμα μάλλον, αλλά μου άρεσαν όσα διάβασα. ΠΟλύ. Έτσι κι αλλιώς, ποτέ μου δεν κόλλησα σε "ετικέτες". Να είσαι και καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα! Καλώς σε βρήκα. Καλησπέρες.

Όναρ είπε...

Basnia, πίνω κι εγώ σ' αυτό..Καλησπέρες εις υγείαν..

Όναρ είπε...

Gay Super Hero, όλοι παιδιά του Θεού είμαστε..και όσο για τον χαρακτηρισμό "δασκάλα" τον δέχομαι και σε παροτρύνω να μου στέλνεις "μαθήτριες"..Καλησπέρες άκρως παιδαγωγικές..

Όναρ είπε...

ny anna, καλώς ήρθες και εύχομαι να μείνεις στην παρέα..Καλησπέρες (όπως πολύ σωστά έγραψες) δίχως ετικέτες..

the boy with the arab strap είπε...

εχεισ ακουσει το αλμπουμ της μπεθ γκιμπονς (των πορτισηεαντ) με τον ραστη μαν . ειναι θαυμα μονο που δεν τεριαζει τοσο για καλοκαιρι .

Όναρ είπε...

Δεν το έχω ακούσει γιατί έχω κολλήσει με το Dummy εδώ και κάτι χρόνια..Παρόλα αυτά ποτέ δεν είναι αργά..και όσο για τις εποχές..δε με επηρεάζουν..Καληνύχτες μιας άλλης εποχής..