Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

The loser takes it all..

Κυριακή απόγευμα..

Αποφασίζουμε να πάμε σινεμά και να ακολουθήσουμε τη μόδα της εποχής. Κανονικά θα πηγαίναμε στην Αίγλη στο Ζάππειο αλλά για ανεξιχνίαστους λόγους επιλέγουμε τη Μπομπονιέρα στην Κηφισιά.

Φτάνοντας εκεί ο κόσμος είχε στηθεί σε ουρά. Κάνω ασκήσεις ηρεμίας και περιμένω υπομονετικά. Μπαίνω στο χώρο και διαπιστώνω ότι δεν υπάρχουν ελεύθερες θέσεις. Αρχίζει το αίμα μου να κυλά γρήγορα αλλά καταφέρνω να συγκρατηθώ καθώς αλλοπρόσαλοι άνθρωποι γύρω μου με σπρώχνουν για να καθήσουν. Πού άραγε;

Βρίσκουμε δύο θέσεις στον εξώστη (τύπου) όπου βλέπουμε την οθόνη στραβά και φυσικά μακριά. Ο χώρος, αν και είναι η πρώτη παράσταση, είναι βρώμικος.

Επισκέπτομαι την καντίνα και συνειδητοποιώ ότι τελικά έχω έρθει σε κυριλέ εστιατόριο οπότε θα περάσω καλά. Αφού πληρώνω τα ωραία μου 20 € για ένα νερό, μια coca cola light και 2 hot dog επιστρέφω "χαρούμενη" στη θέση μου. Το έργο ξεκινά αλλά το κοινό δε σταματά να μιλά. Ο ήχος είναι υπερβολικά χαμηλός για να φτάσει ως τα αυτάκια μου (κακό). Η κοπέλα που κάθεται δίπλα μου είναι έγκυος (καλό) κι εγώ δεν μπορώ να καπνίσω (καλό;).

Στα πρώτα δέκα λεπτά της προβολής κοιτάω την Α με το πιο λυπημένο μου βλέμμα αλλά δε μου δίνει καμία σημασία οπότε πηγαίνω και παίρνω μία Corona (από δράση ή αντίδραση). Παρατηρώ τους γύρω μου, σκέφτομαι πόσο ανίδεοι είναι οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης και αναθεωρώ την απόφασή μου να μείνω στη χώρα αυτή.

Όσο για το έργο έχω να πω ότι η Meryl Streep είναι τρομερά ταλαντούχα και ποιοτική ηθοποιός. Τελεία. Την παύλα θα την χρησιμοποιήσω για να σχολιάσω το κοινό της επόμενης παράστασης που ήταν σαφώς πιο πολιτισμένο. Συμπέρασμα: σινεμά στις 9 κομμένο!

18 σχόλια:

Είδωλο είπε...

Ρωτανε πριν κανουν αυτα τα λαθη.
Θερινο μονο στον Φλοισβο.

Απο τα ελαχιστα της προκοπης.

pandiony είπε...

ma pou pas!!!!!

One Happy Dot είπε...

Κι εγω στο ίδιο σινεμά είδα τη συγκεκριμένη ταινία, με εξίσου πολύ κόσμο και ότι ταλαιπωρία συνεπάγεται αυτό μαζί με 3 φίλες που είχαν κάθε καλή διάθεση να ABBAλιάσουν μαζί μου αλλά το ύφος των εταίρων ημίσεων δεν άφηνε πολλά περιθώρια για κάτι τέτοιο [Πιο συγκεκριμένα οι αντιδράσεις ήταν.. :o :( :s]. Τελικά ήπιαμε τις μπυρίτσες μας, τραγουδήσαμε χαμηλόφωνα και...αποφασίσαμε να πάμε να το ξαναδούμε "Our way" για να το ευχαριστηθούμε! Μήπως να έρθεις παρέα? :) (γαστρονομική πληροφορία: ο Φλοίσβος έχει και καλαμάκια!)

ILive2LoveMe είπε...

Αυτά δεν μπορώ και μου κάνει κάπως και γίνομαι κι εγώ κάπως. Τώρα θα μου πεις αν το ήξερες θα πήγαινες? Να ελπίσω το Όχι είναι η απάντηση γιατί θα θεωρήσω το Ναι σαδομαζοχιστικό λολ.
Μ'αρέσουν τα θερινά σινεμά αν κι έχω να πάω χρόνια. Εύχομαι το επόμενο να είναι σαφώς καλύτερο.
Φιλιά καληνύχτας.

stassa είπε...

Άααχ και βάααχ. Θερινό σινεμά. Άλλο ένα πράμα που μου έλλειψε στην ξενιτιά κι άλλος ένας λόγος για να έρθω στην Αθήνα καλοκαιριάτικα...

... μόνο μην πέσω στους κάφρους κι εγώ. Μπρρρρ....

Όναρ είπε...

x-oyranoy, δίκιο έχεις κι εσύ αλλά τώρα είναι μάλλον αργά..προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν..Καλημέρες καμμένες..

Όναρ είπε...

Pandiony, έλα ντε ! ! !

Όναρ είπε...

Τελίτσα μου, να έρθω, γιατί όχι..αν έχει κόσμο να ασχοληθώ και να ασχοληθεί μαζί μου δε θα χρειάζεται να κοιτάω την οθόνη..και το νου σου..και η Αίγλη έχει καλαμάκια..γιατί νομίζεις ότι την προτιμώ..Καλημέρες αχόρταγες..

Όναρ είπε...

ILive2LoveMe, κι εμένα μ' αρέσουν τα θερινά σινεμά αλλά τώρα τελευταία δε βρίσκεις ούτε μία αξιόλογη ταινία να δεις...όποτε θέλεις πάντως το κανονίζουμε..Καλημέρες σινεφίλ..

Όναρ είπε...

Stassa, έλα εσύ στην Αθήνα κι αν βρεις το θερινό σινεμά αντάξιο των προσδοκιών σου.....Καλημέρες απαισιόδοξες..

Λάκης Θλιμμένος είπε...

άνθρωποι είμαστε
σφάλματα κάνουμε

σίγουρα θα υπάρχουν και καλύτερα μέρη δεν είναι δυνατόν

εξάλλου εάν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις

την επόμενη κυριακή διάλεξε DVD με πίτσα και μπύρες στο καθιστικό με το κλιματιστικό <-- σταθερή αξία
(αλλά δεν λέει βρε όναρ μου συνέχεια το ίδιο σκηνικό)

πέρα όλων όμως δεν έχει σημασία που πας αλλά με ποιον πας
και η φυλακή είναι ωραία
άμα βρεις καλή παρέα


Τις ασίνεμες καλημέρες μου

naya είπε...

Χα!εγω το ειδα πολυ νωρις-μολις βγηκε κ δεν ειχα βασανα!Αλλα οχι σε θερινο!
Ευτυχως που με ενημερωνετε για τα χοτ σποτς!!Θυμωσα τωρα!!Κ ειμαι κ σε καταθλιψη!
:PP

Όναρ είπε...

ΛΘΜ, σίγουρα υπάρχουν καλύτερα μέρη σε άλλους πλανήτες..την επόμενη Κυριακή διαλέγω παραλία..όσο για τη φυλακή συμφωνώ γιατί εκεί αισθάνομαι ότι ζω..Καλημέρες παγιδευμένες σε πλατανόφυλλα νησιά..

Όναρ είπε...

Naya, εσύ είσαι παιδί θαύμα..ενώ έχεις κατάθλιψη μπορείς και θυμώνεις..τέλεια..!Καλημέρες ψυχαναλυτικές..

mahler76 είπε...

Πάντως και στην Αίγλη μια χαρά είναι. Στο Φλοίσβο δεν έχω πάει...ντροπή μου????

DR PAKO® είπε...

Χρόόόνια έχω να πάω σε θερινό cinema... λες να το επιχειρήσω? Μάλλον όχι για την εν λόγω ταινία!!!
Τα φιλιά μου, κινηματογραφικά...

Υ.Γ. : Τα πράσινα άλογα τί σου φταίνε? Χα!!!

Όναρ είπε...

Mahler, στον Φλοίσβο δεν έχω πάει ούτε εγώ..άσε που δεν έχω ιδέα πού βρίσκεται..Καλημέρες άσχετες & ντροπιασμένες..

Όναρ είπε...

Γιατρούλη, πού τα πηγαίνεις τα κορίτσια σου το καλοκαίρι τελικά..; Τα πράσινα άλογα δεν είναι in..Καλημέρες και μωβ άλογα..(καλύτερα τώρα;)