Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Οι Λύκοι της Στεριάς και της Θάλασσας..


Το Σωτήριο (;) Έτος 2008 οι Σομαλοί πειρατές έχουν καταλάβει το σαουδαραβικό σούπερ τάνκερ Sirius Star [..] και ζητούν από την πλοιοκτήτρια εταιρεία 25 εκατομμύρια δολάρια σε δέκα μερούλες ως λύτρα. Πολύ καλό μου ακούγεται..κι εγώ επιμένω να είμαι ένας λογιστάκος της σειράς αντί να πάρω τ' άρματα και να πάω κατά Σομαλία μεριά..Αυτά για τους Λύκους της Θάλασσας..


Τώρα γι' αυτούς της Στεριάς τους έχω αφήσει λίγο (εώς πολύ) πίσω τον τελευταίο καιρό και παρακολουθώ από μακριά την κατάντια τους..Θα μου πεις βέβαια ότι όπως λέει και η παροιμία, με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, έτσι και τα πρόβατα την πατάνε μαζί με το Λύκο..εγώ όμως ευελπιστώ ότι εμείς, τα πρόβατα, θα σηκώσουμε κεφάλι και θα διεκδικήσουμε την ελευθερία μας..κάπου..κάπως..κάποτε..

Τελικά μ' αυτή την Κρίση κατάλαβε κανείς τίποτα..νιώθει κανείς κάτι διαφορετικό..; Εγώ πάντως τα ίδια χάλια βλέπω στις τιμές και στη δουλειά των εταιριών και των καταστημάτων..απλά τώρα το ονομάσαμε κρίση..πριν ήταν Πραγματικότητα και μας έπεφτε βαριά ως λέξη..ενώ Κρίση..δικαιολογείται αυτόματα..

Παρόλα αυτά εγώ σήμερα θα πάω Μέγαρο με (ή χωρίς) τον Παίδαρο κι έπειτα στο αγαπημένο Brachera για φαγητό..λόγω κρίσης επιλέγω αυτά τα μέρη..αλλιώς θα ήμουν σε σαλέ..και όχι στην Ελλάδα..Το ενδιαφέρον των ημερών (μου) είναι η παράσταση που θα παρακολουθήσω τη Δευτέρα στο Θύρα Τέχνης..ανυπομονώ..ρε συ Πευκοβελονάκι..δεν έρχεσαι..;

Πάντως από λινκ δεν έχεις παράπονο σήμερα..

Θα ήθελα να στείλω την αγάπη μου στο μωρό μου που κοιμάται δίπλα μου και σ' αυτό που κοιμάται παραδίπλα μου και, όχι, δε θα το βγάλω φωτογραφία..θα πάω κατευθείαν να το φάω..

Καλή μας Όρεξη αδέρφια..

17 σχόλια:

the boy with the arab strap είπε...

καλα να περασεις!!!!
οι λυκοι της σομαλιας καλα κανουν .

Όναρ είπε...

Lost thoughts, σ' ευχαριστώ πολύ..κι εγώ συμφωνώ με τα Πειρατικά Νέα..Καλησπέρες θαλασσόλυκων..

b|a|s|n\i/a είπε...

α και μόλις έφαγα! όχι κάνα μωρό. το φαί μου απλώς. αυτό είναι επίσημη πρόσκληση; πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο τώρα πέρα από το να την αποδεχτώ κατά μεγάλο ποσοστό; θα μιλήσουμε αν είναι αύριο.
και που λες αγαπητέ μας brainwaves η όλη ιστορία άρχισε μία μέρα του αυγούστου στην άδεια αθήνα
Πευκοβελόνες
για τους μετέπειτα συνειρμούς η όναρ γνωρίζει.
περιττό να πω πώς έχει γίνει η αυλή με τον μουρλοαέρα τον σημερινό. λολ.
καλησπέρες μουρλά αέρινες και μισοαποκαλυπτικές

raindrop είπε...

ωραία παρατήρηση λογιστάκο σχετικά με την κρίση-τέως πραγματικότητα..
καλά να περάσεις στο μέγαρο,και όσο για τον παίδαρο που λες πευκοβελόνα:με θυμίσατε τα νιάτα μου,όταν βάζαμε σε τσιγάρα πευκοβελόνες τάχα για να γίνουν"βαριά"!και μετά στρίβαμε καπνό με ρίγανη!χαχαχα!!!το κάνατε εσείς;αν όχι,καλά κάνατε,δεν πετύχαινε,οι πευκοβελόνες τρύπησαν τα μισά τσιγάρα μας και με τη ρίγανη καπνίζαμε μπριζολίλα!!

καλησπέρα!

Unknown είπε...

ρε πάρτε με κι εμένα. τι σας έχω πει; άντε μπράβο μην αρχίσω τα μπουμπουνητά :Ρ

φιλιά βρόχινα...

καλά σιγά μη παρακαλέσω κιόλας. κάτι θα βρω να (του)κάνω :ΡΡ

naya είπε...

Mε την Κριση θα γινει χαμος..ειμαι απαισιοδοξη σημερα..
Αλλα δεν θα αγχωθω,λεω να παω για υπνο γιατι ζηλεψα κ νυσταξα..

Noname είπε...

Καληνύχτα!καλή μας όρεξη;)φιλάκια στα μωρά σου...........

Είδωλο είπε...

E οχι εγω θα το πρωι ΚΡΙΣΗ
πριν μπορεινα μην μου εμενε κατι αλλα μπορουσα να ξεπληρωσω και τα χρεη μου

Τωρα ο μηνας εχει 24 και ηδη χρωσταω 100 ευρω σε λογαριασμους καθως ηρθε και το ΣΗΜΑ αλλα ΚΑΙ η ΑΣΦΑΛΕΙΑ του αυτοκινητου.

Καλα γαμησια.

mahler76 είπε...

Κούκλα πολύ της τέχνης σε βλέπω αυτές τις μέρες. Τέλεια τέλεια.

Ανώνυμος είπε...

Ονειράκι η βραδιά στο Μέγαρο με τα υπέροχα έργα των Tsaikovsky, Beethoven και Nielsen ήταν μοναδική (αχ αυτός ο Giancarlo Andretta, ο χορευτούλης να μη θέλει ν'αφήσει την σκηνή...αχ αχ αχ...!!!).'Οσο για το μετά τα λόγια είναι περιττά γιατί όποτε βγαίνουμε μαζί χτυπιόμαστε απ'τα γέλια.Άντε ξεκουράσου λίγο γιατί έπεται συνέχεια...booh...

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι πως όσο και να προσπαθήσουν οι πειρατές της θάλασσας, όποια μπαμπεσιά κι αν κάνουν, ό,τι κι αν κλέψουν, τους πειρατές της Βουλής, δεν θα τους φτάσουν ποτέ... άσε που οι κανονικοί πειρατές δεν έχουν μισθούς 7.000 ευρώ το μήνα, ενώ οι άλλοι έχουν... αλλά και πάλι, δεν τους φτάνουν!

anima είπε...

Συγγνώμη,αλλά κόλλησα στο πρώην μανταρινάκι και νυν Μελινάκι

Και μια κρίση την έπαθα
Καλέεε,πως μεγάλωσε;

Γμτ,πέρασαν τρείς μήνες;

Καληνύχτες απορημένες

Όναρ είπε...

Πευκοβελονάκι μου, τα μωρό είναι πιο νόστιμο..ιδίως σαν επιδόρπια..με ή χωρίς κερασάκια..όσο για αύριο..θα περιμένω με ανυπομονησία τηλέφωνό σου..να μου πεις το ναι..το μεγάλο ή το μικρό..δεν έχει σημασία..Καληνύχτες συνειρμών..

Raindrop, πώς στην ευχή το κάνατε αυτό με τις πευκοβελόνες..εμείς βλέπεις είμασταν (και είμαστε) παιδιά του μπαμπά με λεφτά..οπότε..μόνο πούρα..Καληνύχτες πολυτελείας..

Νεράιδα, μου ζήτησες να σε πάρω κι αρνήθηκα..; Καληνύχτες παρμένες..

Naya, αυτός που δεν αγχώνεται την περνάει φίνα..καλά κάνεις..Καληνύχτες αγχολυτικές..

Caramela, βλέπω "τρώμε" την ίδια ώρα..Καληνύχτες ορέξεων..

x-oyranoy, καταλαβαίνω πολύ καλά τί εννοείς..δυστυχώς..Καληνύχτες συμπάσχουσες..

Mahlerάκο, είμαι όντως τεχνΗκή της τελευταίες μέρες..λες να πάθω τίποτα..; Καληνύχτες λαϊκές..

Booh, ο χορευτούλης - τρεχαλίτσας μαέστρος ήταν όλα τα λεφτά..όσο για τα γέλια εύχομαι να μη "το γυρίσουν" ποτέ σε κλάματα..Καληνύχτες που αντέχουν τη συνέχεια και τα booh..ψώνιο..όπως λέει και η αγαπημένη περιπτερού..

Brokensemaphore, έχεις τόσο δίκιο..και μην ξεχνάς ότι τα 7 χιλιάρικα είναι ο βασικός μισθός..δεν υπολόγισες τα εξτρά..Καληνύχτες της πείνας..

Anima, το ξέρω ότι μεγάλωσε η Πριγκίπισσά μου..αφού σε λίγο θα τη γράψουμε στο σχολείο..να περάσει τη βασική εκπαίδευση λέει..μαλακίες για να δίνουμε λεφτά..Καληνύχτες εξίσου απορημένες..

tzonakos είπε...

Πειρατές τη σήμερον ημέρα ;
Πληρώνει καλά η δουλειά αυτη όμως ε ;

Brachera θελω να παω, δεν εχω πάει, και σκύλο θέλω εναν σαν αυτον στη φωτό :)

Όναρ είπε...

Tzonako, καλά πληρώνει η δουλειά αλλά πρέπει ν' αντέχεις τη θάλασσα..Brachera έλα να πάμε μαζί και σκύλο θα σου χαρίσω εγώ σε κάποιους μήνες..Καλημέρες εύστοχες..

Λινα είπε...

Και μέσα στην δική μας κρίση να σου και η κρίση της οικονομίας..
Πότε θα πάθουμε παράκρουση δεν ξέρω.

*Καλημέρα πολύχρωμη, αν μη τι άλλο έχει ήλιο σήμερα. Κάτι είναι και αυτό.:-)

Όναρ είπε...

Λίνα, τώρα που σου γράφω βέβαια έχει συννεφιά..αλλά τί να λέει..καλή καρδιά και καλή διάθεση χρειάζεται..Καλησπέρες (μόνο εξωτερικά) βροχερές..