Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Κι εγώ την είχα για "γκάου" περιοχή

Κι εκεί που πιστεύεις πως ζεις στη "γκάου" περιοχή να και ένα άρθρο στη Lifo για το πόσο τέλεια είναι να βγαίνεις κοντά εκεί που μένεις..

Εντάξει, δε λέω, είναι ωραία να μένεις στο κέντρο, στις επάλξεις..αυτή όμως είναι μόνο η μία πλευρά. Δε θα αναλύσω τα θετικά των βορείων προαστείων γιατί είναι πάρα πολλά(!) θα πω απλά ότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε εξαιρετικά προσαρμοστικά όντα. Τελεία.

Α, έχω και έναν άντρα στο σπίτι μιας και η "μαμά" του πήγε να γίνει Robocop. Και βρέθηκε ο καημένος με δυο απαιτητικά και γκρινιάρικα θηλυκά. Υπομονή Μίκυ μου..υπομονή.  Το ίδιο κάνει και η μάνα σου μαζί μας..(λέμε τώρα)

Τί άλλο να σας πω..μμμμ..α ναι, είχα και γενέθλια αλλά τα πέρασα στο νοσοκομείο μιας και η αγαπημένη μου θεία έπεσε και πήγαμε να βγάλουμε πλάκες και τέτοια. Ευτυχώς πήγαμε σε ιδιωτικό νοσοκομείο και αφού τα "σκάσαμε" ξεμπερδέψαμε σε δύο ώρες μόνο. Αλλά τί να το κάνεις. Πάει η βραδιά. Εντάξει, το έβγαλα από το μυαλό μου ότι είχα γενέθλια και θεώρησα ότι είναι σαν μία οποιαδήποτε μέρα. Και έτσι "την έβγαλα καθαρή". Φαινομενικά πάντα, γιατί από μέσα όλα είναι αλλιώς. Οπότε ήταν αναμενόμενο ότι θα αρρωστήσω και ότι θα είμαι ανήμπορη στο κρεβάτι του πόνου. Τουλάχιστον έφτασα σε μία ηλικία που αναγνωρίζω γιατί μου συμβαίνουν όλα αυτά.

Η δική μου εβδομάδα ξεκίνησε με ίωση αλλά η δική σας εύχομαι να είναι καλύτερη. Οπότε..

Καλή εβδομάδα ΘΑ έχουμε..

8 σχόλια:

mahler76 είπε...

άχου είχες γενέθλια? χρόνια σου πολλά κοριτσάρα μου!!!! να σε χαιρόμαστε!! με μιά καλή κοπέλα εύχομαι σύντομα :)

Όναρ είπε...

Καλέ τί ωραίες ευχές είναι αυτές..; Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!!! Ευχαριστώ πολύ πολύ!! Φιλιά πολλά Γατούλη μου..

Unknown είπε...

Περαστικά και γρήγορα!

BUTTERFLY είπε...

Χρονια πολλα και καλα! Περαστικα σε σενα και στη θεια! Να βγαινεις ΝΠ ειναι πολυ ωραια!!!

Hfaistiwnas είπε...

Πρωτον Χρόνια Πολλά και καλά με υγεία! :)
Δεύτερον, η δική μας εβδομάδα ήταν λίγο καλύτερη! Ελπίζω να τελειώσει καλύτερα! :)

Όναρ είπε...

Σ ευχαριστώ καλή μου Koueen..

Πεταλουδίτσα, να βγούμε μαζί..

Hfaistiwna, σ' ευχαριστώ πολύ..

Antianemikos είπε...

Χρόνια σου πολλά καλή μου Όναρ να τα εκατοστήσεις!
Το να βγαίνεις κοντά στο σπίτι και να μην παίρνεις αυτοκίνητο είναι πολύ καλό διότι μπορείς να πιεις χωρίς άγχος και δυο ποτά σαν άνθρωπος!
Φιλιά και καλή σου μέρα!

Όναρ είπε...

Αυτή είναι άλλη μία θετική πλευρά φίλε μου Antianemike..καλημέρες πολύπλευρες..