Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

Ετοιμάζω ταξίδι

Ξέρεις εμείς στα Β.Π. έχουμε πολυτελές αμάξι, ωραίο σπίτι, κότερο και εξοχικό. Εγώ παίρνω το πρώτο, αφήνω το δεύτερο, παίρνω το τρίτο και φτάνω στο τέταρτο! Εκεί πηγαίνω με το νόμιμο μωρό και αναμένω το παράνομο! Στέλνω μηνύματα στο αμόρε και σκέφτομαι τον επόμενο έρωτα. Κι όλα αυτά σε ένα μυαλό! Πρέπει αν είμαι πολύ έξυπνη τελικά. Ή πολύ ηλίθια. Όποιο απ' τα δύο κι αν διαλέξω μου κάνει, αρκεί να είναι πολύ!

Άντε γεια τώρα. Θα τα πούμε την Κυριακή με ζουμερά νέα και ευχάριστη διάθεση. Και μη δίνεις και πολύ σημασία σε αυτά που γράφω γιατί στις μυθοπλασίες πάντα ήμουν καλή. Στην αντιμετώπιση της πραγματικότητας είχα και έχω ένα προβληματάκι, το οποίο δε με απασχολεί και καθόλου λέμε!

Τα φιλιά μου, ταξιδιάρικα και τη σκέψη μου, σκόρπια

4 σχόλια:

Because of you... είπε...

Τςτςτςτς Β.Π.!! μαλιστα!!

Εμεις εδω στα Δ.Π. ειμαστε απλοι καθημερινοι θνητοι ανθρωποι...! ΠΙνουμε τη φραπεδια μας, καβαλαμε ενα παπακι και γυριζουμε ολη την Αθηνα!

Αστειευομαι.. ΠΟτε δεν την καταλαβα την κοντρα μεταξυ Β.Π. και Δ.Π. η οποια παρεπιπτωντως καλα κρατει!!

Καλο ΠΣΚ κουκλα μου και... περιμενω την εκπληξη... Ηδη νιωθω καλυτερα και ειμαι ολη αφτια!

Ματς μουτς!!

Ploutwnios είπε...

Ξέχασες να βάλεις τελεία στο τέλος του κειμένου σου. Πάλι στο σεξ είχες το μυαλό σου;

spooky είπε...

Περιμένω να διαβάσω τα νέα σου. Γράφεις πολύ ωραία!

Όναρ είπε...

Because of you, ελπίζω να σου πέρασε το κρύωμα και να είσαι καλύτερα. Β.Π.- Δ.Π. σημειώσατε Χ. Δεν πιστεύω σε καμία κόντρα απλά το ανέφερα ως στερεότυπο και επειδή με βοηθούσε να δημιουργήσω τη διάθεση που επιθυμούσα..Η έκπληξη κοντοφθάνει..Φιλιά

Ploutwnie, τα σκόρπια ποτέ δεν τα περιορίζεις με τελείες. Σκοπίμως το έκανα αλλά πάλι στο σεξ είχα το μυαλό μου..

Αιρετικέ, σ' ευχαριστώ και δε θα χρειαστεί να περιμένεις πολύ γιατί όπου να 'ναι έρχεται το ποστάκι..από την παραγωγή στην κατανάλωση..