Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008

Ceramic Forming Techniques

Οι C.F.T. είναι ένα μουσικό γκρουπ το οποίο συστάθηκε τώρα και το όραμά του είναι η λήξη της νομικής και πάσης φύσεως σύστασής του στα επόμενα δευτερόλεπτα. Πριν το κάνει αυτό όμως σκοπεύει να τυραννήσει με τον πλέον επιθυμητό τρόπο, τον σεξουαλικό. Ο τίτλος του ενός και μοναδικού άλμπουμ του συγκροτήματος είναι "Art in America". Γιατί η τέχνη μόνο στην Αμερική μπορεί να είναι τόσο χάλια..
1. Mary Pratt: ύμνος στην Καναδέζα ζωγράφο με αναφορές σε διαστρεβλωμένους πίνακές της και λόγια τα οποία παραπέμπουν σε φαλλικά συμβολά.

2. Nimpo Lake Water Aerodrome: πάλι στον Καναδά (περίεργο) και πάλι στο νερό (δικός μου συνειρμός) γιατί μόνο εκεί το σεξ είναι κορυφαίο και "κολλητικό".

3. Coat of arms of Lubawa: αφού η εκκλησία ζορίζεται τώρα τελευταία , στο τραγούδι αυτό ακούμε μία μοναχή την ώρα της σεξουαλικής πράξης με μία άλλη μοναχή, οι οποίες δεν είναι μοναχές στο στούντιο αλλά προστατεύονται από την παρουσία του μπανιστιρτζή επισκόπου της μο(υ)νής τους.

4. Yousran International: όπως λέμε "ο ήλιος καίει για μας τους γκέι" και "σουσάμι άνοιξε". Η εταιρία Yousram αποτέλεσε κύρια πηγή έμπνευσης για τη χρησιμοποίηση σπόρων σουσαμιού κατά τη διάρκεια του στοματικού έρωτα που λαμβάνει χώρα στο στούντιο ηχογράφησης αυτή τη στιγμή. Το αποτέλεσμα είναι μάλλον funky.

5. STP (Straight Through Processing): Ο τραπεζικός αυτός όρος χρησιμοποιείται για να εκφράσει την ερωτική πράξη που γίνεται πάνω στο τραπέζι όταν αυτό δεν έχει πιάτα (έχουν σπάσει) αλλά έχει τραπεζομάντηλο (για να απορροφά τα υγρά). Η ερωτική πράξη πρέπει να εμπλέκει αυστηρά και μόνο μη-straight άτομα.

6. List of Boston Legal episodes: Τέλος, στη Βοστώνη γράφτηκε το τελευταίο τραγούδι το οποίο κλείνει τον κύκλο της χαμένης παρθενιάς και εισέρχεται στον κόλπο του πάθους, του μυστηρίου, της εκδίκησης και της λαγνείας.

Ευχαριστώ θερμά την demon που με προσκάλεσε στο ανούσιο (αρχικά) blogοπαίχνιδο το οποίο μετέτρεψα (ως γνήσια sex maniac) σε μία όμορφη αερολογία διαστροφής.

Καλή σας νύχτα.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό βίντεο και τραγούδι!

Όναρ είπε...

Ίσως το μόνο που μένει μετά από αυτό το καταστρoφικό post!!

Ploutwnios είπε...

Όλο στο σεξ το μυαλό σου.

Όναρ είπε...

Στο σεξ και σε σένα. Και αφού εσύ είσαι διαδικτυακό = ανύπαρκτο πρόσωπο, προτιμώ το πρώτο!

Ανώνυμος είπε...

STP: Η αληθινή ερωτική πράξη εμπλέκει αυστηρά και μόνο μη straight άτομα.

Όναρ είπε...

Ε, καλά τώρα, μη γινόμαστε και απόλυτοι..όπως βολεύεται ο καθένας..

Ανώνυμος είπε...

Φταίω εγώ τώρα που σκέφτηκα ότι STP σημαίνει Straight To Pussy-eating;;;

Καταπληκτικό το demo και αν θέλουν DJ να το ... προβάρουν... προσφέρομαι!!!!!!!!!!!!

Because of you... είπε...

ΟΜG!!! Aπιστευτο το videaki με τη Σέιν και την... δε θυμαμαι το ονομα της.. Τωρα σοβαρα την εβλεπες τη σειρα???

Αυτο που με πρωτοεντυπωσιασε στο blog σου ειναι το ονομα που χρησιμοποιεις απο το αγαπημενο μου συγκροτημα..

ΠΟλλα φιλακια γλυκια μου, σ'ευχαριστω που περασες απο τα μερη μου.. Θα σου ειμαι ακρετα συχνη επισκεπτης!!

Όναρ είπε...

Sunflower darling, φταις και παραφταίς! Επιτρέπεται κοτσάμ διανοούμενη να έχει το μυαλό της στα γλειφομούνια; Έτσι, για να γίνομαι ωμή (και να τρώγομαι δυσκολότερα ή ευκολότερα)

Because of you, καλώς ήρθες στην παρέα. Το όνομα της τύπισσας στη σειρά είναι Carmen. Φυσικά και παρακολουθώ L Word, φυσικά και τρελαίνομαι για τη Shane. Τόσο πολύ που λέω να πάω να τη συναντήσω μπας και μου περάσει η εμμονή..

Καλημέρες συννεφιασμένες..

Ανώνυμος είπε...

Γιατί; τι έχουν δηλαδή τα γλυφομούνια και δεν μπορούν να τα έχουν κατά νου οι διανοούμενοι; Άσε που εμείς οι διανοούμενοι (λέμε τώρα και καμιά βλακεία να περνά η ώρα) το κάνουμε και με ... βιβλιογραφία, με εμπεριστατωμένη έρευνα, με την επιστημονική μας σφραγίδα αδελφέ!!!

Αλλά τι λέω; στο μάστορα για ... μαστορέματα μιλάει κανείς;

Μάκια....

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσου ότι από τη χαρά μου που τα σκέφτηκα έκανα και ορθογραφικό η ... διανοούμενη!

Και διορθώνω, όπως μου επιβάλλει η επιστημονική μου ιδιότητα. Γλειφομούνια με το Γ κεφαλαίο παρακαλώ όπως ταιριάζει σε όλα εκείνα που μεγαλείο φέρουσι!!!!

Όναρ είπε...

"Αλλά τι λέω; στο μάστορα για ... μαστορέματα μιλάει κανείς;"

Με έδωσες στεγνά...αλλά μ' αρέσει..το χειρότερο θα ήταν να με έπαιρνες στεγνά..

Because of you... είπε...

Eeeep, εδω θα τα χαλασουμε!! Παρε εσυ την Καρμεν, η Shane ειναι δικη μου!! Eχω ο,τι φωτο της μπορει να κυκλοφορει στο ιντερνετ!

Στο κιν μου πιο πολλες ειναι οι φωτο της παρα οι δικες μου!!

Δεν εχω χασει επεισοδιο (στην αρχη ξεκινησα ως προφαση να τα βλεπω χωρις υποτιτλους και καλα για practice στ αγγλικα μου!) Ε, μετα παει... δε σταματας!!!

ΠΟλλες καληνυχτες sweety! Q)

Όναρ είπε...

Καλά ας μη τα χαλάσουμε ακόμα δεν τα φτιάξαμε..Εγώ την Carmen δεν τη θέλω γιατί είναι πολύ γυναικωτή (όπως πινακωτή), και τη Shane μπορώ να στη δανείσω (ως τηλεοπτικό και όχι ως πραγματικό πρόσωπο). Παρεπιπτόντως, δεν έχω καμία φωτογραφία της..είναι πάντα στο μυαλό μου...χεχε. Psycho-κατάσταση δηλαδή..