Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Δεν αντέχω..

Έπειτα από μια κυριολεκτικά ψυχεδελική μέρα στις εφορίες και στα ΙΚΑ (ΜΙΚΑ-ΣΥΚΑ) φτάνω επιτέλους στο γραφείο. Δεν έχω χρόνο να σκεφτώ και πολλά και αντί να κάνω τηλέφωνα επιλέγω να γράψω..δεν το συνηθίζω βλέπεις..


Δεν ξέρω γιατί. Για χάρη απομόνωσης, χαλάρωσης, εκτόνωσης..ποιος ξέρει..ίσως επειδή σε παίρνω (τηλ) απ' το πρωί και δε λες να το σηκώσεις..

Άλλο θέμα. Σιγά σιγά ξαναμαζεύεται η μπλογκοπαρέα κι αυτό προσθέτει μια νότα αισιοδοξίας στην κατά τ' άλλα πηγμένη σε ανησυχίες ζωή και πραγματική παρέα..Σε λίγο θα πάω να πάρω την κολλητή που χώρισε για χιλιοστή φορά. Το καλό είναι ότι θα μείνει μαζί μου για λίγο καιρό και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη μιας και μες απ' τη μιζέρια έχει να πέσει πολύ γέλιο..Ξέρεις τώρα πώς είναι αυτά..απ' τη μία στενάχωρα και απ' την άλλη άκρως ξεκαρδιστικά..

Δε λες καλά που αύριο είναι Πρωτομαγιά γιατί σα να μου έπεσε βαριά η καλογερική..

Δίχως λόγο και αιτία..αντιός..για την ώρα..
Εικόνα: www.papakonstadinou.eu

8 σχόλια:

DR PAKO® είπε...

Έτσι είναι, όπως είπες : στις "κηδείες" ξεκαρδίζεσαι!!!
Καλα να περάσετε!!!
Τα φιλιά μου, καλογερικά...

One Happy Dot είπε...

Αχ...μια φίλη χιλιοχωρισμένη είναι το απαραίτητο συστατικό για μια συνταγή με πολύ γέλιο. Θα μου πείς "για χώρισε εσυ να δούμε πόσο πλάκα θα έχει!!!" και σε διαβεβαιώ ότι μόνο αστείο δεν θα είναι αλλά...υπάρχουν εκείνες οι μοναδικές στιγμές που για λίγο ξεχνάς τη στεναχώρια σου και αρχίζεις να σιχτιρίζεις τον/την πρώην, θυμάσαι ολα τα στραβά του/της και ξαφνικά ολα φαίνονται λιγότερα μουντά! Αν ολο αυτό συνοδεύεται και από κολλήτη που δεν διστάζει να τα χώσει στον/στην ακατανόμαστο/στη τότε το αποτέλεσμα είναι τραγελαφικό! Να την παρηγορήσεις οσο χρειάζεται και να γελάσετε οσο μπορείτε! :) Ξεκαρδιστικές καληνύχτες και καλό μήνα!!!!

Όναρ είπε...

Τί καλά..ξέρεις τώρα εσύ Γιατρούλη..ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ στο μου σου νου..

Όναρ είπε...

Αχ Ευτυχισμένη Τελίτσα..και μόνο που βλέπω σχόλιά σου αισθάνομαι καλύτερα..Καληνύχτες πρωτομηνιάτικες..

Antianemikos είπε...

Καλά λέει ο happy dot. Άντε καλά να περάσετε με τη φίλη σου.
Καλημέρες!

Είδωλο είπε...

Απλως δεν αντεχω._

Όναρ είπε...

Antianemike, ευχαριστώ για τις ευχές αλλά δε φαίνεται να πιάνουν..Καλημέρες με προσπάθεια..

Όναρ είπε...

x-oyranoy, το ξέρω ότι δεν αντέχεις..Καλημέρες συμπαράστασης..