Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Τίποτα..



Πήγα την προηγούμενη εβδομάδα τριήμερο και νόμιζα ότι χαλάρωσα. Τώρα που το σκέφτομαι νομίζω ότι πέρασε μήνας από τότε. Και δεν είναι οι πολλές ώρες στο γραφείο. Αλοίμονο, δική μου δουλειά είναι. Τί να είναι;

Μήπως ότι δεν είμαι καλά ψυχολογικά; Και πότε θα γίνω δηλαδή αν συνέχεια το αναφέρω και ποτέ δεν κάνω κάτι ουσιαστικό γι' αυτό; Η γκρίνια δεν υπήρξε ποτέ αγαπημένο μου σπορ αλλά καταντώ να την υιοθετώ ως καθημερινή συνήθεια.

Οι επιλογές μου μου φαίνονται απαράδεκτες και ο εαυτός μου ανυπόφορος. Ήρθε και ο φίλος μου ο Θ. τις προάλλες και καθήσαμε στο μπαλκόνι συζητώντας για ώρες. Συμπέρασμα: όλα τα ζευγάρια προβλήματα έχουν. Άλλα άλυτα κι άλλα ανύπαρκτα. Καθόλου ενθαρρυντικό όλο αυτό, το ομολογώ.


Ιδιαίτερη όρεξη δεν έχω. Ιδιαίτερη έμπνευση δε καθόλου. Τί έχω; Απαισιοδοξία και αγανάκτηση. Για συγκεκριμένα και αφηρημένα θέματα. Το πρόβλημα είναι τί κάνω γι' αυτά. Κι εγώ σου λέω ένα μεγάλο και πολύχρωμο Τ Ι Π Ο Τ Α όπως λέμε γάματα με μεγάλα γράμματα.

Πού θα μου πάει όμως..θα το βρω το πούστικο το κέφι.

Μήπως έχετε καμιά ιδέα..;

16 σχόλια:

raindrop είπε...

"Όταν η ζωή "στρίβει" δεν μπορείς παρά να την ακολουθήσεις. Όταν αυτή κοντοστέκεται δεν μπορείς παρά να προσπεράσεις. "

μήπως κοντοστάθηκε η ζωή σου να πάρει μια ανάσα βρε αδερφή;
μήπως κόλλησε κάτι από την-ψευδωνυμική/για την υπόλοιπη δεν μπορώ να μιλήσω-ιδιοσυγκρασία σου και στέκεται κι ονειρεύεται φίλτατη όναρ;

αγνοώντας την ζωή σου,το μόνο που μπορώ να σου πω-ως άγνωστη-είναι πως αφού καμιά φορά μεγάλα πρλαγματα στοιχειώνουν την σκέψη μας,το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στραφούμε στα πιο μικρά,αυτά που "στολίζουν" διακριτικά τη ζωή μας:δες μια ωραία ταινία,πιες πολύ κρασί και χασκογέλα,κοιμήσου να ονειρευτείς πως είσαι ευτυχισμένη,κάνε έρωτα,ή ότι άλλο σ'αρέσει τελοσπάντων!!
ξέρω ότι είναι δύσκολο.ελπίζω να συνεισέφερα έστω και στο ελάχιστο.
την καλησπέρα μου

Antianemikos είπε...

Χαλάρωσε καλή μου όναρ... μια φάση είναι. Οι μπαταρίες σου θα γεμίσουν χωρίς να το καταλάβεις και θα πάρεις τις αποφάσεις σου :-)

Φιλιά και θα το βρείς το πούστικο το κέφι! Που θα πάει;

naya είπε...

Stop thinking..start drinking..
εκει στο μπαλκονι με ή χωρις τον Θ.
(ετσι κανω εγω,δε λειτουργει αλλα .. Μ'ΑΡΕΣΕΙ!!)
φιλια..

DR PAKO® είπε...

Ισως να έπρεπε να σου πως "όταν η ζωή σου προσφέρει ξυνά λεμόνια, πάρε τεκίλα και αλάτι και διασκέδασε το".
Θα διαφωνήσω όμως, γιατί το αλκοόλ δεν είναι λύση (αχ, naya...). Γι'αυτό, λέω :
Να σε περιμένω για λίγες μέρες στη Θεσσαλλλονίκη, να κάτσουμε στο μπαλλλκόνι, να πίνουμε φραπόγαλλλο και να τα λλλέμε? Να κάνουμε και καμιά βόλλλτα, να φάμε και καμιά μπουγάτσα, κανά πιτόγυρο και κανά πατσά και ίσως χαλλλαρώσεις...
Από την άλλη... μήπως απλά, αντί να έρθεις μόνη σου σε εμένα, πρέπει να πάρεις την καλή σου και να πάτε διακοπές για να χαλαρώσετε παρέα?
Τα φιλιά μου, χαλλλαρά...

NEFELOMATA είπε...

Άκουσε μουσική χτύπα και μερικά σφηνάκια και θα δεις ότι όλα θα στρώ

Κούκος είπε...

"Μήπως έχετε καμιά ιδέα..;"

Μια μικρή...

Και αυτό θα περάσει...

Unknown είπε...

είναι τέχνη το να μπορείς απλά να μην κάνεις τίποτα...

εκπαίδευση θέλει κι αυτό, γιατί έχουμε συνηθίσει σε άλλους ρυθμούς.Εγώ αντιδραστική, ως συνήθως, θα σου έλεγα να απολαύσεις το τίποτα...

έλα...μια ανάσα...κι άλλη μια. Το ταβάνι λέει πολλά ;)

φιλιά βρόχινα πέφτουν κι από κει...

Λάκης Θλιμμένος είπε...

Εαν δεν σου φτιάξει τη διάθεση (έστω και για λίγο) αυτό, τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα

(και σταμάτα τη γκρίνια!!!)

Είδωλο είπε...

αμα σου ερθει ομως, πες μας κι εμας που το βρισκεις γιατι κι εδω μια απο τα ιδια.

b|a|s|n\i/a είπε...

βγες σε ένα παγκάκι
δες μέσα σου
δες και το φεγγάρι
κι αν αυτά μου πεις ότι είναιτίποτα
δεν θα σε πιστέψω

Demi είπε...

Οι ορμόνες φταίνε για όλα (σαν την coca-cola ένα πράγμα). Mου το έχει πει ένας γιατρός από το Harvard!! :-P
Μπορείς επίσης να ακολουθήσεις τη μέθοδο της ομοιοπαθητικής. Κάθε που νιώθεις έτσι, να σκέφτεσαι συνεχώς, μέχρι σημείου εμμονής, όλους εκείνους τους επιτυχημένους πανέμορφους, αγαπητούς ανθρώπους που βρίσκονται σε μόνιμες διακοπές μαζί με τους δεκάδες επιτυχημένους, πανέμορφους, αγαπητούς φίλους τους!! Και μετά θα σκεφτείς πως όλα είναι μάταια και θα συνεχίσεις με τις ταραγμένες σου ορμόνες..!

One Happy Dot είπε...

Πολύχρωμο το ΤΙΠΟΤΑ σου οπότε πόσο κακό μπορεί να είναι? Μόνο του ήρθε, μόνο του θα φύγει. Αν δεις βέβαια ότι τελικά εκμεταλλεύεται την φιλοξενία σου, τότε πάρτο και πέτα το από το παράθυρο. Ένα λεπτό υπόθεση είναι. Τι μορφή θα έχει αυτή η εκπαραθύρωση και ποιόν/ά θα πάρει η μπάλα δεν ξέρω. Μπορεί να τα χώσεις και στον εαυτό σου κάποια στιγμή στον καθρέφτη του μπάνιου και να δεις το ΤΙΠΟΤΑ να εξατμίζεται σαν υδρατμός μετά το ντους! Διαφορετικά..κερνάω 3 μπάλλες από φρέσκο ιταλικό παγωτό ημέρας και κουβέντα! Καλησπέρες τιποτένιες πλην χρωματιστές!

the boy with the arab strap είπε...

to oti mporeis kai gnvrizeis ,katanoeis ta provlimata soy eina i ena vima , to allo einai na ta polemiseis kai na mhn ta apofygeis,
h empneysh tha soyerthei otan eisai etoimi na thn dexteis .kai to tipota soy einai megalo kai polixrwmo den einai keno .

ILive2LoveMe είπε...

Εμ θα το βρεις αν δεν το βρήκες ήδη. Καμιά φορά όταν είμαι έτσι τσατίζομαι. Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και θυμώνω με τον εαυτό μου που τον αφήνω κάτω, κάνω οτιδήποτε για να φτιάξω τη διαθέση μου και ξέρω πως θα περάσει.
Φιλιά καλό μεσημέρι.

BUTTERFLY είπε...

Σε ολους πεφτει η διαθεση καμια φορα...δεν πειραζει ομως, ολα διορθωνονται. Θα σου αφιερωσω τους στιχους απο ενα δικο μου τραγουδι και στους στελνω μια αγκαλια κι ενα φιλι:

" Κι αν στο δρομο μονη περπαταω,
πεφτει η νυχτα και παραπαταω, θα'ρθει παλι το πρωι και ξερω...
θα τα καταφερω!"

Ταχυδρόμος! είπε...

O λάκης θλιμμένος αν δεν κατάφερε να σου φτιάξει το κέφι τότε άστο όνειρό μου..