Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

Ανάποδα

Τη φωνή σου δεν ακούω μήτε την ανάσα σου. Τους χτύπους της καρδιάς σου δεν μπορώ να αφουγκραστώ. Αυτά που σε περικυκλώνουν δεν τα ξέρω. Αυτά που σε χαλαρώνουν δεν τα καθοδηγώ. Ό,τι σε εξιτάρει το αγνοώ κι ότι σε πορώνει το ζηλεύω. Θέλω εγώ να είμαι το κέντρο του κόσμου σου, θέλω εγώ να είμαι ο κανένας της ζωής σου. Μπορώ να σε φοβάμαι, εσένα που δισυπόστατο πλάσμα είσαι. Εσένα που ενώ κρατάς αφήνεις κι ενώ δίνεις παίρνεις. Κι αν τ' όνομα σου ανάποδα διαβάζεται δε μετανιώνω που στις θάλασσές σου πνίγηκα και το κορμί μου άφησα. Ευτυχώς που πρόλαβα να πάρω την ψυχή μου. Μακριά σου. Εκεί που με εξόρισες. Για να μη σου θυμίζω τη χαρά, για να μη σε παρασέρνω στην αγάπη. Ο έρωτάς μου είναι για σένα φαρμάκι. Πικρός και ηδονικός. Κι αν την τελευταία σου πνοή λογίζεσαι, κράτα τη. Δώσε μου τις ενδιάμεσες να ζω.

6 σχόλια:

DR PAKO® είπε...

(Νομίζω πως ο γιατρούλης σου πρέπει να βάλει το χεράκι του για να σου φτιάξει τη διάθεση, γιαυτό επέτρεψε μου να εκφραστώ βλακωδώς!
Α, το χεράκι θα το βάλω μόνο διαδυκτιακά, οπότε μη χαίρεσαι... ή μη λυπάσαι :P )
Ανάποδα, ε? Αρα... ή ΑΝΝΑ ή ΣΕΡΡΕΣ!!!
Διάλεξε και "πάρε"!!! :)
Τα φιλιά μου, βλακώδη (και επειδή χρωστάω... και ανήμερα και αξημέρωτα και ξημερωμένα φιλιά, γιατί ξημερώνει... πάλι)

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε, κάτσε...
μπορεί να τη λένε και ... ABBA!!!

Καλημέρα...

Όναρ είπε...

Αγόρι & κορίτσι, "γιατρούλη" & "δασκαλίτσα", θα σας εξομολογηθώ ότι αυτό που παθαίνω κάποιες φορές όταν γράφω ένα ποστ είναι να ξεκινάω έχοντας στο μυαλό μου ένα πρόσωπο και να καταλήγω έχοντας κάποιο άλλο..Φανταστείτε συνωστισμός..

Άκου Σέρρες..

Τα ανήμερα φιλιά είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και θέλω κι εγώ πρόσκληση για messenger (msn έχουμε εμείς)..να κάνουμε τρίο: εγώ, εσύ και η sunflower.

Τα φιλιά μου, επιλεκτικά

Ανώνυμος είπε...

εγώ μέσα και το msn μου γνωστό...

DR PAKO® είπε...

Ααα!!!
MSN πρόσκληση και δεν λέτε κάτι?
Οχι τίποτα, αλλά θέλω να μάθω... ποιά λένε ΑΒΒΑ? Χιχι!
Περιμένω mail με msn-ο-λεπτομέρειες!!!
Τα φιλιά μου, ΑΒΒΑ-τα...

Όναρ είπε...

Το email εστάλη. Τα φιλιά μας, ταχυδρομικά..