Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Είπες..

Είπες ότι τα όνειρα τ' αληθινά όνειρα αληθινά ονειρεύονται. Κι εγώ λέω ότι από τότε που σε γνώρισα κάτι άλλαξε στο σύμπαν. Σίγουρα έμεινε με λιγότερες πευκοβελόνες αλλά δε νομίζω να δυσανασχετεί γι' αυτό..Ίσως η εμμονή σου με τα μικρά γράμματα και τις τελείες να δηλώνει τη μετριοφροσύνη σου. Ίσως πάλι να δηλώνει την ανάγκη σου για λίγα και καλά. Αλλά πού να τα βρεις..

Όσο ψάχνεις και δεν τα βρίσκεις τόσο θέλω να σου τα δώσω εγώ. Να σου τα στείλω σε γράμμα συστημένο δίχως στοιχεία αποστολέα. Γιατί με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Γιατί η ευαισθησία σου ξεπερνά κάθε όριο προσμονής αλλά και ανοχής πολλές φορές. Γιατί το βλέμμα σου πολλά λέει κι ακόμα περισσότερα αποφεύγει να υποσχεθεί. Σε όλους. Μα κυριώς σε σένα. Κι όλες τις αντιπροσωπευτικές σου εικόνες να κρατήσω θέλω φυλαγμένες στους θύλακες της μνήμης μου και να τις ανακτώ και να σου τις παρουσιάζω όποτε εσύ το χρειάζεσαι..

Μη ρωτάς γιατί..Επειδή σε σκέφτομαι συχνά και προσεύχομαι να είσαι καλά..Με έναν ιδιαίτερο τρόπο..μου λείπεις κάθε μέρα που δε σε ακούω..κάθε μέρα που δε σε νιώθω κοντά μου..

Τα όνειρα τ' αληθινά δεν υπάρχουν πια μωρό μου..

15 σχόλια:

Λi είπε...

Ωχ.... Μπλε βαθύ.....
χμμμ....
Νιαρρρρ.....
Κιτρινοπορτοκαλόμαυρη τιγρέ αγκαλια για την ώρα....
Τα άλλα από κοντα!
Θέλω πολύ ε?!
Κιιιςςς!

Όναρ είπε...

Tiger, μη με ιντριγκάρεις μικρή μου..απλά μη..Καλησπέρες κοντινές..

b|a|s|n\i/a είπε...

διαβάζεις και τα σχόλια λοιπόν!
τα όνειρα τα αληθινά υπάρχουν. με έχουν συναντήσει μερικά. με την δική τους αλήθεια. έχω συναντήσει μερικά. με την δική μου αλήθεια. μα είναι αληθινά. και αληθινά ονειρεύονται. ίσως είναι λίγα. και σπάνια. μα υπάρχουν. και αυτό τα κάνει πιο αληθινά.
προσπαθώ να αφήσω ένα αντιπροσωπευτικό σχόλιο. μα δεν. δεν έχω λόγια. παρά μόνο σε ευχαριστώ. ειλικρινά. και να θυμάσαι πάντα. την αλήθεια των συναισθημάτων (μου). που είναι δική σου.
καλησπέρες συγκινημένες. έτσι απλά. και τραγουδιστά.

Όναρ είπε...

"You were in that dream that I was dreaming
I was dreaming in a dream
Your nylon dress and I was floating back downstream
I wanted love to come and swallow everything"

Ένα γιατί θα μένει πάντα αναπάντητο..μια αγάπη θα μένει πάντα αιωρούμενη..κι ένα Όνειρο θα παραμένει πάντα Όνειρο στερούμενο την πραγματικότητα..Κι εγώ την αγάπη περιμένω..σαν εσένα..να ξανάρθει..απ΄τα ίδια μάτια..στα ίδια κομμάτια..

Καλησπέρες πολλές γυριστρούλη μου..έχω και κότερο..

Ανώνυμος είπε...

Ωστε... κάνει κι άλλος συλλογή από πευκοβελόνες????????????

Όναρ είπε...

Εμ τί νόμιζες..μόνο εσύ θα έχεις τις απίστευτες συλλογές..; Αμάν πια, σε όλα θέλεις να έχεις την αποκλειστικότητα..Καλησπέρες εγωιστικές..

Ανώνυμος είπε...

Στο πεύκο και στο βελόνι...
...μα κυρίως στον πευκοβελόνη. :P

jacki είπε...

:)
Τα όνειρα είναι αληθινά.. Όχι όλα μα μερικά..
Και δεν πιστεύουμε ότι είναι αληθινά γιατί μερικές φορές είναι τόσο παραμυθένια και αλλόκοσμα.. γιατί μερικές φορές πιστεύουμε ότι δε μας αξίζουν..
Αλλά μερικά όνειρα ζουν.
Καλημέρες.

Unknown είπε...

όμορφες σκεψούλες που αφήνουν ανεξίτηλα αποτυπώματα. κι είναι απ' τις λίγες πευκοβελόνες που προσωπικά δεν μου κάνουν την αλεργία που έχω στα πεύκα :)) (σοβαρά τώρα!)

μ' αρέσει που λες αυτό που νιώθεις και με τόσο όμορφο, γλυκό, αγαπησιάρικο και ερωτικό τρόπο. και είμαι σίγουρη πως τον αποδέκτη των έκανες ότι έχεις γράψει στις ετικέτες σου: κομμάτια!

:)

φιλιά βρόχινα ζουζούνα μου...

One Happy Dot είπε...

Ειναι οι ξεχωριστοί άνθρωποι που κάνουν ξεχωριστές τις μέρες μας και ο συγκεκριμένος απλά δεν μοιάζει με κάνεναν...Να μου τον φιλήσεις που δεν τον εχω δει καιρό τώρα...μαζί και σένα! :(
Φιλιά ελλείψεως...

Unknown είπε...

* αχ! με τσίμπησε μια πευκοβελόνα και το "τον έκανες" το γραψα "των έκανες". ε,δε πειράζει ε; το ωωωωωω

φαντάζει πιο σέξι ;)

φιλιά βρόχινα...

Albus Genius είπε...

Να σε "τσιμπάει" πάντα η ευτυχία.

Ταχυδρόμος! είπε...

Αχ έρωτα!

Hfaistiwnas είπε...

Καλησπέρα!
Να θυμάσαι αρκεί.. και να τον σκέφτεσαι..
Μακάρι να υπάρχουν πάντα άνθρωποι που μπορούν να μας κάνουν καλύτερους.. :)

BUTTERFLY είπε...

Κι εδω μυριζει...B....a!
Μαγεψε ο φιλος μας την μπλογκογειτονια! Και πως να μην...αφου ειναι υπεροσχος!