Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Δευτέρα κάτι έχω

Μετά από ένα επεισοδιακό Σαββατοκύριακο ξαναγυρνώ εδώ για να σου πω ότι και μένα μου λείπεις πολύ και δεν μπορώ καν να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ γιατί έγιναν έτσι τα πράγματα ενώ τα ονειρεύομουν τόσο διαφορετικά. "Βαθιά πονούσα που έκλαιγες.." Ν' ακούσεις όλο τo τραγούδι, λέξη προς λέξη, ανάσα προς ανάσα. Μπας και καταλάβεις ποτέ σου πόσο μεγάλο μπορεί να είναι το ενδιαφέρον κάποιου. 

Από την επόμενη εβδομάδα θα με βρείτε στη νέα μου ταχυδρομική διεύθυνση κάπου κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Είναι νομίζω η πλέον κατάλληλη εποχή για να φύγει κάποιος από τα Βόρεια Προάστεια και να ζήσει την εμπειρία της λάβας στην Αθήνα. Εξάλλου, μόνο στο κέντρο της κάθε πόλης μπορείς να ζήσεις τον παλμό της.

Εντάξει εννοείται ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν πιστεύω. Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι το χρώμα που διάλεξε κάποιος άλλος αντί για μένα στους τοίχους είναι χάλια όλα τα άλλα είναι τέλεια. Και επειδή είμαι πολύ cool τύπος θα ξεπεράσω το νοσοκομειακό χρώμα στους τοίχους και θα καταφέρω να δροσιστώ μέσα στη λάβα.

Όσο για τον μικρό μου Πρίγκηπα που τόσο λόγο έκανα στις προηγούμενες αναρτήσεις μου δε θα ξαναμιλήσω. Ας τον χαιρετήσουμε όλοι μαζί και ας του ευχηθούμε καλό δρόμο, καλό βόλι, καλά μυαλά, καλός πολίτης, πάντα άξιος και καλά κρασιά.

Έχω κρατηθεί πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της ανάρτησης για να μη βρίσω οπότε θα τελειώσω ήρεμα και απλά.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα ΘΑ έχουμε.

Μόνο εσάς αγαπώ. Άντε και μένα λίγο.

16 σχόλια:

mahler76 είπε...

μωρό μου το χρώμα στους τοίχους αλλάζει εύκολα μην μασάς. Αχ δεν καταφέραμε να βγούμε σου-κού κι αυτό έγινε επεισοδιακό. Πολλά πολλά φιλιά :)

Όναρ είπε...

Άστα να πάνε Γατούλη μου..όταν σου πω πόσο σκατά τα έχω κάνει ΠΑΛΙ θα με βρίζεις για τα επόμενα δέκα χρόνια..Καλημέρες με βρισίδια και φιλιά πολλά πολλά..

mahler76 είπε...

αχ καρδιά μου!!! θα κοιτάξω μήπως μπορέσουμε να τα πούμε μέσα στην βδομάδα. Πολλά φιλιά

Hfaistiwnas είπε...

Μετακομίσεις! Κέντρο κιόλας; Χαράς το κουράγιο σου! Πάντως το λευκό στους τοίχους είναι ωραίο το Καλοκαίρι, σαν να σε ψυχραίνει..
Όχι ας μην ξαναπούμε για τον πρίγκηπα!
Καλή εβδομάδα!

Όναρ είπε...

Γατούλη μου σε έχω ανάγκη..απόλυτη..

Hfaistiwna, μοιάζει ότι και να κάνω να χρειάζεται λίγο παραπάνω κουράγιο κι εγώ καταναλώνω αρκετό για να αναπνέω..όσο για τους τοίχους μου θυμίζουν το τραγούδι της Μποφίλιου "Εν λευκώ" αν το γνωρίζεις..Καλημέρες λευκής ζωής..

lena_zip είπε...

Τα πράγματα είναι πιο απλά απ' ότι νομίζεις. Για το λευκό στους τοίχους υπάρχουμε εμείς οι καλλιτέχνες που μπορούμε να σου το κάνουμε ό,τι γουστάρεις. Λες τι θες και έγινε. Απλό; Απλό!

Πέρασα την παιδική μου ηλικία μένοντας στο κέντρο. Μετά απομακρυνθήκαμε, λίγο πιο βόρεια και μετά άλλαξα χώρα. Είναι ωραίο να είσαι στο κέντρο μόνο και μόνο γιατί τα έχεις όλα στα πόδια σου, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον ωραίο λόγο!

Για όλα τα υπόλοιπα θα σε αναλάβει ο mahler από ότι βλέπω, οπότε... αυτάααα!!!

BUTTERFLY είπε...

Βαλε παιδι μου χρωμα! Και καντο μονη σου! Παρε εκει μπογιες, ανακατεψε τις, πεταξε τις κι ο,τι βγει, θα ειναι το ΔΙΚΟ ΣΟΥ χρωμα! Με η χωρις πριγκιπες!
Καλησπερες χρωματιστες!

Όναρ είπε...

Lena_zip ευχαριστώ για την τόνωση του πεσμένου ηθικού..σίγουρα υπάρχουν και θετικά πάντα..αρκεί να τα βλέπεις..Καλησπέρες αόμματες

Πεταλουδίτσα μου, θα βάλω και χρώμα και απ' όλα..κυρίως διάθεση..ΔΙΚΗ ΜΟΥ..δίκιο έχεις..Καλησπέρες ευχαριστιών..

supergirl είπε...

Γεια σου! :)
Σε διαβάζω εδώ και λίγο καιρό όταν ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος μου έστειλε το blog σου για να με ρωτήσει αν είναι δικό μου. Βλέπεις ο τρόπος που γράφεις είναι πολύ κοντά σε μένα και ομολογώ πως μ αρέσει πολύ! Προσπαθώντας να "πείσω" ότι δεν είμαι εγώ που γράφω αποφάσισα ένα όμορφο βράδυ να περπατήσω κι εγώ σε ένα blogoπάτι κι ό,τι βγει.
Μέρες τώρα που σε διαβάζω, ταξιδεύω, απολαμβάνω, συγκινούμαι... κάτι φορές μιλάς κατευθείαν στην καρδιά..Και ο μικρός σου πρίγκηπας...αχ αυτός..Όταν είδα να μιλάς γι αυτόν ήθελα να σου στείλω να διαβάσεις κάτι που τον "αφορά", αλλά μετακομίζω κι εγώ από τα Βόρεια Προάστεια(σύμπτωση ε? :) ) προς τα Βορειοανατολικά όμως και έχω μαζέψει όλα μου τα βιβλία και τις σημειώσεις.. Όταν θα τελειώσω με τη μετακόμιση θα το αναρτήσω, αν τύχει και περάσεις του ρίχνεις μια ματιά..αν θες

Υ.Γ. Και εμένα τους τοίχους τους βάψανε άσπρους αλλά το είδα σαν ευκαιρία να τους "χρωματίσω" όπως θέλω εγώ, καθε "πινελιά" να είναι δική μου ;) Καλημέρες

Όναρ είπε...

Supergirl, σ΄ευχαριστώ και για το σχόλιο και για το γεγονός ότι διασκεδάζεις με αυτά που γράφω..φαντάζει πολύ ενδιαφέρον το συμβάν με το φίλο σου που νόμιζε ότι είναι δικό σου το μπλογκ..μπορείς και να το κάνεις..είμαι άνθρωπος που μοιράζεται τα πάντα και τίποτα δε θεωρεί κτήμα του..Καλημέρες ελεύθερες..

supergirl είπε...

Η "προσφορά" σου με συγκίνησε πολύ. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρει κάποιος να δίνει...πόσο μάλλον όταν δεν περιμένει να πάρει.. Δε θα οικειοποιηθώ του blog σου, προτιμώ να σε διαβάζω και να βλέπω πως υπάρχουν κι άλλοι που μοιράζονται τις ίδιες σκέψεις, τις ίδιες ανησυχίες. Όσον αφορά το συμβάν με τη φιλή μου, γιατί ο άνθρωπος στον οποίο αναφέρθηκα είναι γυναίκα, όντως κι εμένα μου προκάλεσε το ενδιαφέρον, αλλά η ζωή αυτό είναι. :)
Χαρούμενες καλημέρες!
Καλή μετακόμιση!

Όναρ είπε...

Ευχαριστώ πολύ supergirl, και να μη (μου) χάνεσαι..Καλημέρες σε κίνηση..

supergirl είπε...

Καλησπέρα Όναρ! :)
Το σχόλιο που σου έγραψα χθες ήρθε γιτί το ψάχνω και δε θυμάμαι σε ποια ανάρτηση στο έγραψα...

Όναρ είπε...

Δεν ήρθε κάτι supergirl..

supergirl είπε...

Και που δεν ήρθε σα να "ήξερες" τι σου έγραφα.χα! μαγικό!
Καλημέρα Όναρ! Να έχεις μια όμορφη μέρα!

Όναρ είπε...

Κι εσύ το ίδιο!!